Занимањата и ние...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување

Занимањата и ние...

• бодигард

Гласови: 2 4,0%
  • шофер

Гласови: 0 0,0%
  • естрадна звезда

Гласови: 1 2,0%
  • банкар

Гласови: 1 2,0%
  • професор

Гласови: 8 16,0%
  • политичар

Гласови: 9 18,0%
  • лекар

Гласови: 6 12,0%
  • трговец

Гласови: 2 4,0%
  • друго

Гласови: 21 42,0%

• Вкупно гласачи
    50
Не би му наметнувала ништо,но гласав за политичар бидејќи тоа јас сакам да бидам,па зошто да не и моето дете..

Не планирам да се мешам тоа си е негово/нејзино, што и да избере би ми било мило и би го/ја подржувала. Нормално ако се работи за некоја чесна и пристојна работа.

во Анкетава фали опцијата неговата желба.
од каде да знам моето дете која работа би го исполнувала? можеби сака музичар да биде, може спортист, може наркоман, може рекетар.

Јас во секој случај гласав за Трговец :)

Не верувам дека би си дала право да ја искажувам личната желба, или пак да седам да му наметнувам свои лични амбиции пропуштени или неостварени.
Ако не може само да се одлучи - бујрум! да разговараме заедно,може некоја моја сугестија и констатација во врска со него може да помогне,да го наведе на сериозно размислување. А инаку да седам да го убедувам,да му наметнувам свои лични и персонални идеи,не.

Од горенаведените и не би одбрала нешто посебно,едноставно зависи во каква средина би живеело тоа дете и какви му се условите за егзистенција,без разлика на некоја од професиите.

:pos2: јас мојот естрадна ѕвезда ќе го правам, без оглед на се :pos2: Готово, се решив:):baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom