Pocivaj vo mir

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemozes da progoltas ili nemozes da odolees na lajkovite so mozat da se zarabotat na tema koja go krsis mrazot so nekoja negativnost od pocinat covek?Јасно ми е дека темава е за да се оддаде почит, ама не можам да проголтам.
За овој изгубив почит кога го видов и-мејлот до костимографката Мери Георгиевска со отворени закани за да завземе страна и тоа неколку месеци пред неговата смрт.
Инаку жив просек како актер, најарен беше за рецитирање документарки.
Лајкови?Nemozes da progoltas ili nemozes da odolees na lajkovite so mozat da se zarabotat na tema koja go krsis mrazot so nekoja negativnost od pocinat covek?
Ne bidi smesen, ovie tvoi glyposti odi kazuvaj gi na kafe muabet so drustvoto ili u draga kajgana. Tolky.
Ако алудираш на мене ондак дај го постот да видиме кај сум плукал против чоеков? а?Лајкови?За тоа ќе ја постирав Nothing Else Matters во Хит на Денот.
Барем не сум лицимерен како многумина кој го плукаја истиот Бранко пред некој месец како полтрон, а сега се однесуваат како да се членови на поблиската негова фамилија.
Имам слободно време, ама не дотолку да земам да ги читам сите мислења на секој член поединечно.Ако алудираш на мене ондак дај го постот да видиме кај сум плукал против чоеков? а?
или па туку така напиша, колку само некоја одбрана у муабет, демек еве ја види го зезнав, го надитрив на говор (итаму)