HTC One

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Знам без да ми кажеш ;)

Sent from my HTC One using Tapatalk 2
И дали си задоволен со ХТЦ-во и има ли лагови ? и дали има видни голема разлика меѓу ХТЦ ОНЕ Х и Овој новиот па дури и ДХД ? :D
Пошо си кога ќе ми истече договорот си мислам да земам новиотр ХТЦ ОНЕ :) оти цената не е малце да не се заебам .

ХТЦ не се познати по батерија.

Не мора да значи...имав прилика да користам ХТЦ вајлдфајр едно време и батеријата држеше едни добри 15 часа,со активно зборање,интернет и игри..

И дали си задоволен со ХТЦ-во и има ли лагови ? и дали има видни голема разлика меѓу ХТЦ ОНЕ Х и Овој новиот па дури и ДХД ? :D
Пошо си кога ќе ми истече договорот си мислам да земам новиотр ХТЦ ОНЕ :) оти цената не е малце да не се заебам .
Има и тоа голема разлика, уште од првиот момент ќе ја спознаеш разликата.
Зимај и не се мисли.

Има и тоа голема разлика, уште од првиот момент ќе ја спознаеш разликата.
Зимај и не се мисли.
А дали лагува после повеќе-пати инсталирање и деинсталирање и дали лесно се рутира ?

А дали лагува после повеќе-пати инсталирање и деинсталирање и дали лесно се рутира ?
Рутирањето е многу лесно а лагувањето зависи од многу фактори, колку апликации ти работат во позадина, на колку ти е регулиран процесорот итн..

Ај да вратиме темава дали HTC ONE ќе има апдејти за 4.3.3 верзија ? ? ?

Не мислев така, мислев у смисла:
АЈФОН Е БОЉИ, htc-во може вода да му носи..
A бе не ме зезај iPhone подобар од HTC One ... ако незнаш што е добро прашај што е скапо. iPhone можеби е подобар на дизајн ама на квалитет, апликации, компатибилност и сл. нема никогаш да биде добар. Apple парите ги заработува на основа на дизајн, не на квалитет.
Само нафурана ТМ, дури Acer и Asus со технологија отидоа понапред од Apple.

A бе не ме зезај iPhone подобар од HTC One ... ако незнаш што е добро прашај што е скапо. iPhone можеби е подобар на дизајн ама на квалитет, апликации, компатибилност и сл. нема никогаш да биде добар. Apple парите ги заработува на основа на дизајн, не на квалитет.
Само нафурана ТМ, дури Acer и Asus со технологија отидоа понапред од Apple.

Сарказам беше тоа, ја сум Android all the way да не ме сфатите погрешно :D

HTC One е врвот. Секој ден идам у т-мобајл да го чепкам :D

Сарказам беше тоа, ја сум Android all the way да не ме сфатите погрешно :D

HTC One е врвот. Секој ден идам у т-мобајл да го чепкам :D
мн нормално :D
:pos:

Андроид фан бој, трите параметри што ги напиша како антиЕпл всушност го ОДРАЗУВААТ Епл...
Ти викам ...
Само нафурана ТМ ...
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/09/steve-jobs-on-iphone-5.jpg
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/09/iphone-20.jpg
:D

Ќе има апдејт нормално, само малце покасно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom