Iron Maiden - Zagreb Arena - 31.07.2013

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
Ако соберам пари, постои можност да дојдам....само треба добро да се испланираме:)

Има време . Може ќе дојдат и во Бугарија или Србија па нема да се мачиме толку со патување.

Има време . Може ќе дојдат и во Бугарија или Србија па нема да се мачиме толку со патување.

Единствено Август не им е букиран во распоредот (во јуни и јули им се целосно зафатени датумите), ама не ми се верува дека ќе дојдат (иако должат доаѓање во Софија, заради откажаниот Sonisphere пред две години, мме).
Двата најголеми организатори од Бугарија засега немаат најава дека би биле во преговори (Becbg ја изгуби лиценцата за Sonisphere, a плус тие ги носат Rammstein (Sofia Rocks) летово, па не верувам дека баш тие би организирале, така да, останува LoudConcerts како организатор). За Белград појма немам.

Btw, jас веќе си имам влезници за Загреб (да си се пофалам) :vozbud:

јас сум во план али зависам од многу фактори, ако се организираме и да видам цената ќе идам

Да не знае некој дали ќе има на купикартизасе влезници, или да порачувам од официјалната страна за порачување?

Ако дојдат поблиску Белград/Софија па и Мастодон ако ги имаат пред група пари не жалам. Али далеку е Загреб.

Дами и господа, јас си нарачав карта.:cuc:
Фала чао пријатно.
од сега почнува моментот кога почнуваме да ти љубомориме :)
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 19:20 ---
ајде форумџии на кој му се прави кеифот да се организаме ако во случај да нема организиран превоз

Има донесено карти во Југотон.
Превозот ќе бил 65 евра од човек...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom