Дознајте повеќе за Вас преку кликање слики!

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
Ја правев ваков тест ама за каков тип на жени сакате. Резултатот беше нешто од типот на - бринети, средно мали гради, тесен струк, женствени колкови... :) :) :)

А ова тука читам трае премногу а е доста неточно така да... не го правам... :)

You are left-handed.

tesko negooooo:)

MoNa` напиша:
Stvarno cek kako treba pojasni malku? izleguvaat dve sliki i samo tie se edni i samo da klikas klkas klikas treba kolku dolgo?

Убаво пишува во првиот пост. Меѓу двете слики шо ти излегуваат кликаш на таа што повеќе ти се допаѓа, после идат нови 2 и се така. Ќе кликнеш на десетина и после долу на мозочето па ќе видиш шо ќе ти каже :wink:

Мене ова ми го ископа:

You feel drained by meeting lots of new people. :toe:

You feel drained by meeting lots of new people.
content-inner-bl.gif

Kaj mene beshe epten tocno , biroto mi e lom ...i toa so pivo , cigari , maica , telefoni , penkala ushte sto ne

You often employ logic in your decision-making....Можно е да е така...:)

The brain doesn't have any predictions to make about you right now. Keep voting and check back later!

аман па више.... ееее се утепаф кликајќи и вчера и денеска и се не ми работи мозокот.

The`bItCh напиша:
А да ни кажеше колку време треба да кликаме на сликите? Јас кликам скоро 15 минути и ми се скурчи искрено..

и мене.. знам за странава уште од дамна ама никад не ми даде резултати... цел живот кликам....:toe::tapp:

Abe gluposti, pojse pati kliknav na mozo4eto i sve razli4no izlaga.....

Aбе ова не излегува,глупо е,цело време те нешто ќе каже и те прашува дали е точно и дали не е,ако пишеш точно ќе ти каже што мисли а ако пишеш дека Но,и нели обратно од тоа што го кажал те носи на нова предикција :duel: глупости во боја

Абе има крај ова???? кликам пола саат
изгледа брзо кликам па го бунам незнае шо да ми каже

не озбилно......кликам буквално над 15мин

You're in your twenties.
па за ова ли кликав бре......17 имам .......ц ц ц будала

па нишо не погоди ова бре......џабе кликање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom