Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
многу лесно:Во Македонија веројатно би му успеало,али баш ме занима како некој со толкава брада воопшто и би можел да влезе во некое место во БиХ каде што живеат срби......
Момче, одговорно ти тврдам дека се филмаш. Какви документации какви бутури. Случаи ваму случаи таму. Во “аФганистан“ е мирно. Повели провери, те частам чајче, а може и ж’та.......................
Аха, ти сакаш да ми кажеш дека сите тие случаи, кои се документирани таму, со линкови (за само два месеци период) се лага, а ова што ти го збориш онака е вистина.Момче, одговорно ти тврдам дека се филмаш. Какви документации какви бутури. Случаи ваму случаи таму. Во “аФганистан“ е мирно. Повели провери, те частам чајче, а може и ж’та.
Ова што јас ти кажувам е да не ми веруваш мене. Да дојдеш да провериш. А тоа ти што го кажуваш врска нема со вистината. Атеистичката логика е “живеј со сите“. Верската логика е kill 'em all.Аха, ти сакаш да ми кажеш дека сите тие случаи, кои се документирани таму, со линкови (за само два месеци период) се лага, а ова што ти го збориш онака е вистина.
Ова е некоја нова атеистичка логика?
Ова што јас ти кажувам е да не ми веруваш мене. Да дојдеш да провериш. А тоа ти што го кажуваш врска нема со вистината. Атеистичката логика е “живеј со сите“. Верската логика е kill'em all.
Знам. Се јунак до јунак, ама зад монитор.Страв му е. Јас ќе дојдам наскоро. Ќе свариш еден планински, а ж‘тата ќе ја камуфлираме во чајот.![]()
Сакаш да кажеш дека медиумските извештаи кои ги имаш (погоре ти кажав каде) се лага, дека никој не ги напаѓа нашите деца по автобусите. Овие по болници се преправаат, а новинарите измислуваат?Ова што јас ти кажувам е да не ми веруваш мене. Да дојдеш да провериш. А тоа ти што го кажуваш врска нема со вистината. Атеистичката логика е “живеј со сите“. Верската логика е kill 'em all.
Ти можеш да продужиш да се филмаш, твоја работа. Цркви во 19ка уште нема, а шо знаеш ова кинезиве од Јутонг може и такви ќе направат. ЕнЏи и све е могуче. Еве и од денес, добар министер за одбрана имаме. Си ја утнал адресата.Сакаш да кажеш дека медиумските извештаи кои ги имаш (погоре ти кажав каде) се лага, дека никој не ги напаѓа нашите деца по автобусите. Овие по болници се преправаат, а новинарите измислуваат?
Бре, бре, бре, свака част
И црквите верувам никој не ги запали, адецата на смилковско никој не ги уби, додека демонстрантине кои тепаа баби по автобуски беа фатаморгана.
np, just carry - on
само ти продужи да носиш розови цвикериТи можеш да продужиш да се филмаш, твоја работа. Цркви во 19ка уште нема, а шо знаеш ова кинезиве од Јутонг може и такви ќе направат. ЕнЏи и све е могуче. Еве и од денес, добар министер за одбрана имаме. Си ја утнал адресата.
Да те гледам тебе, гласиште ептен. Секој ден по планињено си .... Тој кревал глас, јунакот зад монитор. Не “дај боже“ да излезе нешто први ќе се сокриете.само ти продужи да носиш розови цвикери
За жал тоа е изглеа генетски кај овој народ: - ако мене лично ништо не ми се има лошо десено, онда зашто ја да дигам глас против неправдата околу мене?![]()
Морам и јас да се вмешам во вашите препирки со оглед на тоа дека и јас живеам во т.н.опасна срединаТи си се качил некогаш?Те чепнал некој? Или си ваѓате од памет муабети?
Што е многу брат, многу е па и од тебе. Ваму било безбедно онаму не било. Не си прај филмови. 40 години живеам во средина такозвана “опасна“, “бруклин“, “афганистан“ и уште како не нарекувана, па никој ме нема чепнато ни прашано нешто. И што ти си превзел против вакви случки?