Вахабистите од БиХ ќе собираат арач од немуслиманското население

Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа што се случуваше по автобуси лани се гледа од авион дека е политичка работа и имаше напади и тепања и од македонска и од албанска страна,невин народ страда а наивен народ(ко тебе вака) се пали одма.
Така е - и едните и другите.
Исто верувам ќе кажеш дека во Сребреница и Србите и Муслиманите тепаа, во II С.В. и Евреите и Нацистите тепаа, во Камбоџа и црвените кмери и другите убиваа....

Повеќе пати имам посочено дека изедначувањето на злосторникот и жртвата за атер на некаква политичката коректност, не е ништо друго освен обезбедување алиби за злосторниците. Тоа го прават многумина тука.

Така е - и едните и другите.
Исто верувам ќе кажеш дека во Сребреница и Србите и Муслиманите тепаа, во II С.В. и Евреите и Нацистите тепаа, во Камбоџа и црвените кмери и другите убиваа....

Повеќе пати имам посочено дека изедначувањето на злосторникот и жртвата за атер на некаква политичката коректност, не е ништо друго освен обезбедување алиби за злосторниците. Тоа го прават многумина тука.
А со Талат што правиме јуначино?

Ако си ја гледаш работата никој не те дира.
Друже,не е така.Прилично сум сигурен дека децата на Смилковско си ја гледале својата работа.Белјата доволно е еднаш да се случи,не треба двапати.

Друже,не е така.Прилично сум сигурен дека децата на Смилковско си ја гледале својата работа.Белјата доволно е еднаш да се случи,не треба двапати.
Абе и јас сеа можам да ти пишам: Сигурно дека децата од гостивар си ја гледале својата работа па тој полицаецот ги убил.
Има за што сите да се фаќаме,во глобала ти кажувам дека никој не те дира ако си ја гледаш својата работа,а исклучоци има секаде.

Абе и јас сеа можам да ти пишам: Сигурно дека децата од гостивар си ја гледале својата работа па тој полицаецот ги убил.
Има за што сите да се фаќаме,во глобала ти кажувам дека никој не те дира ако си ја гледаш својата работа,а исклучоци има секаде.
Твојот одбранбен механизам се ми кажува.Али се навикнав веќе,сеедно ми е,иако порано ми се повраќаше.
По твојава логика,ако "никој не те дира ако си ја гледаш работава",сите требаше во хипи-комуна да живееме.

Да те гледам тебе, гласиште ептен. Секој ден по планињено си .... Тој кревал глас, јунакот зад монитор. Не “дај боже“ да излезе нешто први ќе се сокриете.
Хм, и ова како и прошлото ти е од ѓутуре....
Ни ме знаеш ни ме познаваш.

Ти можеш да кажеш дека нема напади врз неалбанци и нивниот имот и покрај сите линкови од вести. Можеш да кажеш дека ништо не правам, дека имам вошки и спијам на таван и покрај тоа што секој ебан месец некој ќе се напраи паметен да ме праша, а ја му одговарам со оф топик текст од пола страна.

Јас веќе ти кажав што правам и што може секој да прави, тоа се прилично долги текстови, кои тука ќе бидат оф топик. Но на неколку места од форумов ги имам пишувано.
Или можеби сакаш да си евоцираме спомени, за тоа кој кај бил 2001-ва. (и тоа го имам пишувано тука, одамна)...

Значи не ти е пробем тоа што ги тепаат на секојдневна база неалбанските деца по автобуси, или сите останати срања (ги имаш во споменатиот пост, со линкови), не, тоа не е никаков проблем. Проблемот да сум ти бил ЈА.:tapp:
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 19:54 ---
А со Талат што правиме јуначино?

Талат е тука да ја испуни алаховата воља, кафирите да ги нема.

ехмулијадсулах

Си гледав своја работа во автобус,па пак ми се пуштивте......

Верувам дека и тие што отидоа да ловат риба толку многу се курчеле што ги егзекутираа ладнокрвно......

Кога лудилото ке земе замав човек си прави секакви филмови во главата, почнува да живее во сопствените фантазии. И не е крива таа будалетинка што ете така и такнало и така си кажува, не е способен тој за кабает. Криви се новинарите и луѓето кои на сето тоа му придаваат значење и го издигаат како нешто сериозно кажано од здрав човек. На таков ниту анамта му не му дава десет пати во годината а не па некој да му даде 10% од имотот. Има многу поважни работи кои треба да се зборуваат.

Дали тоа сте сериозни кога тврдите дека во Афганистан нема никакви проблеми и дека сите тие случаи на насилство кои постојат во земји како Либија, Кенија, Нигерија, Иран, Ирак итн.....кадешто немуслиманско население е силувано, убивано и малтретирано се илузија?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom