“Еден бакнеж“ на Алфа ТВ

гледам дека ќе ме оставите без спиење вечерва,
пуштив неколку песни,но еве ја најдов и првата емисија изгледа, и секако ќе ја гледам, значи почнале од 2012 год.
уште еднаш-Браво
-------------------------
ле,ле луѓе која емисија,како до сега не сум знаел,
само што почнав со емисија од Василица ова година
Романа од Ѓорџе - е требаше палто да облече и да го фрли.како легендата

Dodeka ja ispofalivte na prva strana emisijata kolku e dobra....pa pocna da se jade gomna na vtorata kolku ne e dobra...aj na treta mozi ke usoglasite mislenja.
Јас како што сфатив, никој не вели дека емисијата не е добра, напротив, само се даваат некои општи критики како што сфатив према водителите, иако мене лично не ми пречат.

До сега не сум пропуштила ни една недела од кога почна да се емитува.
Мене ми е одлична, Ирена е прекрасна, исто и пејачите.
Од мене се' најдобро за емисијата и то.

Ја загледав емисијата вечерва. Супер е малку водителите не се баш , АМА АКО.
И уште нешто, не ви личи малку како некоја новогодишна програма емисијата , некако таква е атмосферата, најмногу поради музиката која оди додека водителите се мачат да бидат интересни???

Одлична е, двајцата се одличен тандем, и овој актеров ми е врв, а и прекрасно е тоа што се потсетуваме на старите евергрини :P

@Фиљан Чоек АЛАЛ ДА ТИ Е , таман сакав да ја побарам оваа емисија бидеиќи не ја гледав ФАЛА

Талевска и Петреска гласишта :cuc: Губам интерес да префрлам на Милан - Интер, it 's nice in the 70's.

Викнете го Џамбазов ... ‘нека украдит дел од магијата‘ :sneaky:

ФиљанЧоек
последнава емисија,сега ја пуштам да ја гледам,
ама не е снимена со глас,многу е тивко(кај мене)
дали може да ја пуштиш со глас.
Се изнамачив мислев е нешто до звучниците,но еве другите емисии се со добар глас.Поздрав.

ФиљанЧоек
последнава емисија,сега ја пуштам да ја гледам,
ама не е снимена со глас,многу е тивко(кај мене)
дали може да ја пуштиш со глас.
Се изнамачив мислев е нешто до звучниците,но еве другите емисии се со добар глас.Поздрав.
Провери ПП.

Пуштете си Алфа, оди моментално емисијата...

Чисто да ја размрдам темава..

Се наоѓа по нет-ов последната емитувана емисија (во недела) или потешко? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom