Приклучете се на Кајгана радио - Е, неее...! [Сезона 2013/2014]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ја баталив мојта плејлиста за вечерва, ова ќе ми врти :)
Mногу ми е мило што има вакво нешто и чекам да се направи програма и да се среди за пријавување све тоа пошо многу би сакал да учествувам.

Инаку ќе има комерцијални цели ? Реклами нешо ?
Исто може да направиме некој џингл да иде меѓу песни, некои емисии и све то :)

Ми се допаѓа идејата за радиово.
Еве една сугестија и од мене, направете звучничето да може да се клика да се изгаси звукот и потоа кога ќе се кликне на него да се врати на гласноста на која бил претходно.
Исто така, би го заменил “Кајгана Радио“ со логото од “Кајгана“ и би го искористил истиот фонт што го користите за “www.kajgana.com“, за “Радио“. :)

Топ бе топ! Едвај ја дочекав реализацијава. Има да го биде!

Едвај ги чекам спортските коментирања во живо, ќе се изнасмееме здраво, заборавивме да се забавуваме. Мислам дека листата работи што ги стави Acid се топ за започнување.

Башка овде има толку луѓе со различни, а топ вкусови за музика ќе има за секој по нешто.

Кајгана, е не! :pipi:

Што побрзо да се среди и ова со диџеите за да има различни типови музика, оти не сите слушаме ваква музика :D

Кајгана радио ....О, ДА

Кајгана радио о...О, ДА

----------------------------------------
и од мене едно...О, ДА

Зашто на песничево си пеам Flintstones, meet the Flintstones?:icon_lol:
Идеја: За сите фанатици на филм, може една вечер или одреден дел од денот да се пуштаат soundtracks :)

Комплименти за идејава, баш би било добро да се врти квалитетно музиче а во подфорумот има дечки и девојчици што имаат супер вкус. :)(y)

E не сте луѓе ако вечерва не ја вметнете и оваа песна у репертоаров.

Кај радиото има многу убави песни, омилена ми е "Која ја пуштат таа" :D мразам вртења по Y.Tube плејлисти итн...

Браво луѓе, ваква работа одамна требаше на форумов! Ашколсун!

Само нема има музика константно и јавувања во живо во врска со форумот.
Предлог: Топ 5 вести, новости, занимливосто, постови и постирана музика од темите на форумот, цитирани од некој со подлабок глас :)

Одделете денови посветени на музика,спорт и филм, она што најмногу ги интересира сите.

Кајгана радио - live long and prosper!

Bi mozelo da napravite za vreme na vikendi nesto vakvo na primer sega da davate rock (rock weekend) drugiot vikend da davate nesto od poranesna jugoslavija pa narednite vikendi da ima Macedonian weekend, trans weekend, 80's weekend, 90's weekend I slicno. Moze I nekoj vikend da go posvetite samo na nekoj artist na pr. Tose, Beatles, Queen, Bob Marley, Justin Biber :)
Ne vikam cel vikend da pustate samo toa no barem 2-3 sati od sabotite I nedelite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom