RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Очигледно ти не си на Близу![]()
Баш на Близу сум. Што е муабетов со нив?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Очигледно ти не си на Близу![]()
Епа ај прелистај ги програмите, и најди друга добра програма освен Дискавери.Баш на Близу сум. Што е муабетов со нив?
Епа ај прелистај ги програмите, и најди друга добра програма освен Дискавери.
па како што гледам имаш интернет иимаш тисуч други серии филмови свашта за симињање има кабловска има таму уште 100 канала те тера со сила некој да ги гледаш трогателните серриии
Братче и онака неможеш ти да сватиш што е поентата, не се замарај.Колку за пример: Братучедка ми има 7 год, ги гледа сите серии знае се што се случува во нив.Ако е тоа добро ок тогаш
другарче никој не ја тера со сила да ги гледа има уште хиљаду канала ако сфаќаш што е поентата
Пола од програмите што си ги спомнала и не се нешто нај најАјде одма ќе ти кажам. Ќе ми извините за кирилицава, ама ќе ме разберете. Значи одиме: Двете Фокс, Дискавери, МГМ, Јуниверзал. Еуроспорт, Тв 1000, Виасат Нејчр, Анимал Планет, Нешнл Џиографик...
Да не ги редам, ама битно ти сметаш дека гледаноста на турскиве серии е ради тоа што на Близу нема што да се види. Мизерен изговор. Близу си има програми за секој, ако не ти чинат смени ги. На крај краева имаш интернет можеш да симнеш што сакаш. Ама полесно е да зјапаш во Сител со жалопојкине.
Пола од програмите што си ги спомнала и не се нешто нај нај
Не ме зејбавај, Тв 1000, која програма е таа бре, даваат каубојски филмови од 80те, или па МГМ
Еве и да ги гледаш овие програми што ги наброја ти, поголемиот дел е повеќе документарци, за разно раазни глупости, има и корисни работи ДА.
Зарем нашиве македонски програми, неможат да одвојат термини за филмови, поучни квизови, детски емисии, немора све да е окупирано од трогателни серии...
За жал неможам да ги сменам, имам договор со нив![]()
Едноставно прашање: Гледаш турски серии или да?
Не!Едноставно прашање: Гледаш турски серии или не?
Нешто не е јасно бе друже? Ако имаш нешто да пишеш пиши, не изигравај блек џек
Не!
--- надополнето: 15 февруари 2013 во 19:42 ---
Нешто не е јасно бе друже? Ако имаш нешто да пишеш пиши, не изигравај блек џек![]()
Лошо сум се изразил, па ради тоа изгледа не ја сфати мојата поентаТогаш, воопшто не ми е јасна поплаката за Близу. Комплетно си ја утнал главната поента на расправата.![]()