Black Mirror

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.787
Поени од реакции
27.910
Локација
Скопје
Британска мини серија. 2 сезони, првата сезона само 3 епизоди а од втората сезона пред некој ден излезе првата епизода, сите со различни приказни и глумци. Предупредени сте.​
I was completely blown away. Здосадено ви е од клишеа и глупи драми кај што мислиш дека не се дешава ништо? Малце претеруем пошо само една епизода изгледав ама беше ептен епик! Киднапирана е the dutchess/princess whatever од Англија и киднаперите имаат a rather peculiar demand. Нема background за карактерите. Краток вовед и епизодата веднаш преминува во напната ситуација, тензичност и акција. Современа Twilight Zone! Симињајте одма, гледајте и заблагодарете ми се подоцна.​

Симнувам. Барав нешто слично на ова, ме заинтересира.

Фала однапред, ќе те плукам подоцна ако не ја бива (мала веројатност пошто сличен вкус имаме). :)

WTF Anon?

Ја изгледав првата епизода и I'm hooked. Моментално ја симнувам втората.

двете епизоди си имаат посебни убавини
првата ми беше онака ептен неочекувано
втората е подолга и ме исполни на повеќе нивоа
ми се гледа и трета ама сакам и да ја чувам за утре......

Првата епизода беше врв, втората приказната слична на In Time филмот а третата епизода доста свежа приказна но малку досадна. Интересна серија и секоја е засебно така да нема многу тупење мозок, симнуваш епизода и гледаш. (y)

Како голем фан на мини серии со задоволство ќе го изгледам воа! Фала :)

Here, I made this. Isn't it lovely?

u5PCPXh.jpg

Ајде да го видиме и ова чудо според коментариве на темава, фантастично нешто е.

1. Доста добра
2. Просек, накај слабо, освем девојката од Downton Abbey што беше дел од неа, немаше позитивни страни, премногу генерично.

ја изглеав третата... не толку интересна колку првата и втората али ок
ме потсети на тоа кога копав по мсн логови да им докажувам ствари на лажговците мои блиски

И јас ја изгледав третата епизода и навистина не е како првите две. Не е многу поразлична но не е „посебна„ за мене како првите две епизоди.

Следните епизоди ќе ги гледам после ЛШ и ЛЕ оваа недела.

само уше една епизода имаш :D
мада за 5-6 дена ќе има и уше една

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom