Во моментов....

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
Се пакувам

Се нервирам зошто не ме оставија сама овие моиве...бог да чува ко да ке ме украде некој.......свашта.....за еден викенд е проблемот!

Пишувам поракааа и слушам песнчки и дремам на Кајганаааааааа :aplauz::aplauz::aplauz:

Ги убедувам моите да излезат вечерва од дома..никако не можам да ги убедам сите туто комплето да излезат ..ексик..а да и си слушам музика и листам низ форумов.

И пак се нервирам заради високата сметка.....

Jas si sedam, si uzivkam i si praam muabet na MSN :je:

Станав од кревет, демек ке сум спиела, ама не заспав.Ај битно пробав

Се нервираммм повторноо...мајка ми тера инает не сака да излези,да можам да си уживам вечерва ц ц ц ... ке си останам дома со неа сега и ке умирам од досада..

MoNa` напиша:
Се нервираммм повторноо...мајка ми тера инает не сака да излези,да можам да си уживам вечерва ц ц ц ... ке си останам дома со неа сега и ке умирам од досада..

Оф мори мајко и ти ли...прочитај 5 поста погоре...добро бе до толку да не се сваќало дека сакаме да сме сами значи :tapp::tapp:

ЃАВОЛЧЕ напиша:
Оф мори мајко и ти ли...прочитај 5 поста погоре...добро бе до толку да не се сваќало дека сакаме да сме сами значи :tapp::tapp:

Ееее кажи му го нив то..уффффф како се нервирам вакаа...цел ден ми беше супер сега мораше да го зафркни мајка ми..

pravam muabet so edna prekrasna licnost na msn :)

Vo momentot se raduvam,skokam od radost se smeam kako nezdava,vo momentot ne mozam da ti se naraduvam

Vo momentov sum na odmor vo grcka pa dojdov do net da vidam so se desava ama mnogu sum izrelvoltirana od toa kolku e izgor.10 MIN NA NET E 1 EVRO

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom