Harlem Shake

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување

Хахахахахаххааха па и основни школи бе ахххахахаа, отпрвин ми беше глупо, али некако те тера да ги изорганизираш другарите и да го фатиш бранот :icon_lol:

хахаха абе за глупо стварно е глупо ама колку и да се воздржуваш мора да се насмееш :)

инаку - знае ли некој од каде почна целава харлем шејк манија? страшно ме интересира да видам каде се почетоците!

Какви глупости еј ! Не ми се верува на што се радувате и на што се смеете. I wanna die!
Ај бе па ти со тие сераторски "над просечната раја сум" коментари. Самата намена на интернетот и јутуб дојде до вистински израз - луѓе од најразлични места на светот играат на некоја музика. И смешно е и интересно воедно, не знам кој ви е проблемот. Ова е прв тренд во интернетот кој е толку позитивен што "ги обединува" сите луѓе на планетава. Има дури и неколку македонски видеа.
Исто и познати личности направија Харлем Шејк, ко Кајл Меклахлан.

Едно прашање, живо ме интересира дали има некоја причина зошто скоро секогаш првиот што игра носи некоја маска?
Може нема врска, ама приметив дека на скоро сите видеа, првиот што “го отвара“ танцот носи маска, па мислев да не знае некој зошто е така? :)

Па и Гугл, Интел, Nat Geo и други направија :)

Едно прашање, живо ме интересира дали има некоја причина зошто скоро секогаш првиот што игра носи некоја маска?
Може нема врска, ама приметив дека на скоро сите видеа, првиот што “го отвара“ танцот носи маска, па мислев да не знае некој зошто е така? :)

Kaко што разбрав, такво е правилото? Првиот што игра треба да е со маска, а другите си ја бркаат работата не го ни приметуваат. Секако има варијации, ама најчесто се такви :)

Фармерска едиција:

Ај бе па ти со тие сераторски "над просечната раја сум" коментари. Самата намена на интернетот и јутуб дојде до вистински израз - луѓе од најразлични места на светот играат на некоја музика. И смешно е и интересно воедно, не знам кој ви е проблемот. Ова е прв тренд во интернетот кој е толку позитивен што "ги обединува" сите луѓе на планетава. Има дури и неколку македонски видеа.
Не стасав на време да бидам и јас во видеото погоре :)

Не стасав на време да бидам и јас во видеото погоре :)
Aко бе, еве ти пак аплауз :D
Slow-Clap.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom