За шопската салата можен судир со источниот сосед

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да да,затоа вие личите на закоравени индијци а жените ви личат на ефтини бештии........дека многу ве учат.

:icon_lol:

Бе не знам на теб какво ти личат, ама тие македонци де ги нарекуват бугарките к*рви и тресат глупости за две червени нема да имат смелост дори да заговорат некоja хубава бугарка, а тие во Бугариja са много, поверваj ми. Штом на такви викаш ефтини бештии... незнам каков е македонскиот идеал за жена.
479952_2633337769074_867867567_n.jpg

Temata verovatno e otvorene za da moje Leandra da spodeli komplksite i frustaciite si.
Ne znam ot shto sa i problemite, znam samo deka toa ne e normalno.

Problem za shopskata salata ne postoi, znae se od kade i od koga potekbuva.

Сепак во Македонија е многу подобро отколку кај вас, и не дека се радувам на вашата несреќа и мизерија, само немој да трубиш дека сте имале железница во 1803та кога тоа ви останало врв на раст и развој.

Get your facts straight. Железницата Русе-Варна, т.е. мег'у Дунавот и Црното море, е од 1866 г. (Види Rustchuk-Razgrad-Varna на сликата.) Сте слушали за реформаторот Митхад паша, валиjата на Дунавскиот виалет со центр Русе? Глупо беше leandra да му се смее баш на градот Русе.

railroad_map.jpg

%2525D0%25259F%2525D1%25258A%2525D1%252580%2525D0%2525B2%2525D0%2525B8%252520%2525D0%2525B2%2525D0%2525BB%2525D0%2525B0%2525D0%2525BA.jpg

Get your facts straight. Железницата Русе-Варна, т.е. мег'у Дунавот и Црното море, е од 1866 г. (Види Rustchuk-Razgrad-Varna на сликата.) Сте слушали за реформаторот Митхад паша, валиjата на Дунавскиот виалет со центр Русе? Глупо беше leandra да му се смее баш на градот Русе.
Боже, Петра, не мислев буквално 1803 година, ја ставив онака random годината со преносно значење дека се замишљате дека сте биле научни и културни лидери уште од периодот на хуманизмот и ренесансата или всушност дека и кај вас започнала. Аман и од тебе и од другар ти напнавте дека било од 1866, ми е гајле за бугарски факти.

Ајварот е македонски.
Шопската е бугарска.
Бугарките се поубави од македонките (генерално).
Мастиката е македонска.
Бугарите беа поутепани од нас (од II С.В., па до 21-ви век.).
Денес сме ние поутепани.

Тоа е.

Аj да смириме малко страстите. Еден поздрав от Бугариja. Aj наздраве, наздраве казах !

Ајварот е македонски.
Шопската е бугарска.
Бугарките се поубави од македонките (генерално).
Мастиката е македонска.
Бугарите беа поутепани од нас (од II С.В., па до 21-ви век.).
Денес сме ние поутепани.

Тоа е.
А где је печат?:icon_lol:

Ти батка бугарска п*тка само на слика можеш да гледаш и да :drk:. Иначе такви като теб са големи jунаци кога обиждат жени. Тежок комплекс имаш. Жалам, ама нивото ти е много ниско, немаш шанси со некоja бугарка.
ја кога сум дупел путки на „Морето“ ти си бил уште во
на дедоти мадињата... повеќе да не расправам,само што тогаш бевте во сојузот-познати историски вртигазовци.

ја кога сум дупел путки на „Морето“ .

Во соништата си можеш да дупиш и Памела Андерсон. Тук каj нас во Бугариja тие де наj - много се фалат какви са еб@чи и колко са дупели ги знаеме че са комлексирани мажи кои редко забиват некоja пичкетина. За тоа и разправат на лево и на десно колко са дупели да си лекуват комплексите. Изказа ти не е джентелменски и не отговара на возраста ти. Жалам, ама такви са фактите.

Во соништата си можеш да дупиш и Памела Андерсон. Тук каj нас во Бугариja тие де наj - много се фалат какви са еб@чи и колко са дупели ги знаеме че са комлексирани мажи кои редко забиват некоja пичкетина. За тоа и разправат на лево и на десно колко са дупели да си лекуват комплексите. Изказа ти не е джентелменски и не отговара на возраста ти. Жалам, ама такви са фактите.
мојата возраст во седумдесетите години од минатиот век,
беше таман погодена за наведените дејствија.
Ставам бензин во колата,а уште тогаш имавте момичета што точеа на помпите, и за една двка ја свалуваш,а за касетка од
Весна Змијанац и дома ќе те однесе.

Аj да смириме малко страстите. Еден поздрав от Бугариja. Aj наздраве, наздраве казах !

бреее :D кога веќе тврдите дека шопскава салата е бугарска, па и песна сте и' направиле... биваше да браните производ со грчки мелос :D...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom