Копирање на клуч од автомобил

• Креатор на темата Креатор на темата Delux123
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 декември 2012
Мислења
189
Поени од реакции
24
Неможев да најдам слична тема па тука прашав.
Како да дознаам дали клучот е кодиран
Автомобил Dacia Logan 2004г
Цената за кодиран е 3000денари а за обичен клуч од автомобил,мотор...100денари :D :D
Зборуваат дека клучот би требало да има ламбичка одоздола или бројки на код на самата пластика што е врз клучот но нема такво.
Ајде некој ако знае нека помогне

Викни си некој механичар/бравар што че се нафати и опни нова брава со нов клуч
Брат финтата е шо колата не и а дават па сакам да го прекопирам клучот да можам да ја крадам петок сабота а клучот на моите да биде дома :D :D
се надевам ме свати хахах

Брат финтата е шо колата не и а дават па сакам да го прекопирам клучот да можам да ја крадам петок сабота а клучот на моите да биде дома :D :D
се надевам ме свати хахах
Оф на шо мака си бил ти :)

Не знам најискрено кај копираат од тие кодираните клучови .... тамо низ Скопјето сигурно има некој кој ги прави тие работи

дете, оф леле, што мака си имал ти. навистина сега со овие кодираниве е голема заебанција. ја на времето кога немаше ова си крадев и гајле си немав. :)
кодиран, не мора д има сијаличка!!!
и тоа се прави на специјални начини, не е така едноставно да отидеш кај клучар и готово. мора да се умеша официјалниот сервисер мислам, кој по службена линија ќе побара нов клуч од фабриката.
П.С. а да им го земеш ти фино лепо вториот (резервниот) клуч?

И шо ќар ќе имаш ти или твоите дома ако нивниот клуч стои дома, а ти ја имаш „украдено“ колата?
:facepalm:

И шо ќар ќе имаш ти или твоите дома ако нивниот клуч стои дома, а ти ја имаш „украдено“ колата?
:facepalm:

Во гаража мислат дека стои колата а дома клучевите коа ке биде и тоа е тоа :D
Кога ке ги снема клучевите по друго е ..Девојка сега едно друго ми треба зимен период е ладничко надвор у кола е подруго.:D :D
Ако знае некој ќаре
пошто сварно незнам дал ие кодиран клучот отидов кај 2клучари не се нафанаа на работата пошто мислеа дека е кодиран ама немаа доказ дека е кодиран :D :D haha

Во гаража мислат дека стои колата а дома клучевите коа ке биде и тоа е тоа :D
Кога ке ги снема клучевите по друго е ..Девојка сега едно друго ми треба зимен период е ладничко надвор у кола е подруго.:D :D
Ако знае некој ќаре
пошто сварно незнам дал ие кодиран клучот отидов кај 2клучари не се нафанаа на работата пошто мислеа дека е кодиран ама немаа доказ дека е кодиран :D :D haha
Имаш возачка?

дете, оф леле, што мака си имал ти. навистина сега со овие кодираниве е голема заебанција. ја на времето кога немаше ова си крадев и гајле си немав. :)
кодиран, не мора д има сијаличка!!!
и тоа се прави на специјални начини, не е така едноставно да отидеш кај клучар и готово. мора да се умеша официјалниот сервисер мислам, кој по службена линија ќе побара нов клуч од фабриката.
П.С. а да им го земеш ти фино лепо вториот (резервниот) клуч?

Клучевите ги става во фиока и двата таму стојат.А колата е 500м од куќата.
Ахх кога би можел да направам копија :D
Беф кај 2клучари не се нафанаа на работата немаат доказ дека е кодиран ама не се нафаќаат можеле да изгубат цел ден така велат доколку е кодиран
Ајде некој ако може да најде на интернет незнам јас сварно како да побарам дали клучот е кодиран
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 22:32 ---
Имаш возачка?

Ми фали уште 11месеци :D :D Абе брат да ја земам барем 500м понатаки ниш друго си свршам работа и пак назад се враќа :D

Ми фали уште 11месеци :D :D Абе брат да ја земам барем 500м понатаки ниш друго си свршам работа и пак назад се враќа :D

Туркај ја 500 метри :icon_mrgr:

Инаку лоша ти е идејата да ја „крадиш“ колата за секс, оти ако те фатат (недај боже) ќе те рашират убо со казните (се надевам знајш колку пари се во прашање)

Туркај ја 500 метри :icon_mrgr:

Инаку лоша ти е идејата да ја „крадиш“ колата за секс, оти ако те фатат (недај боже) ќе те рашират убо со казните (се надевам знајш колку пари се во прашање)

Денски може да ја ставам во лер па ноќта даја туркам :D :D
Не колкави се казните баш ме интерсира ?

без возачка е 250 евра ако платиш во рок од 8 дена. ако не, 500

Денски може да ја ставам во лер па ноќта даја туркам :D :D
Не колкави се казните баш ме интерсира ?
500 за возачка (250 ако платиш за 8 дена)
ако немаш 18 години, забрана од 2 години за полагање
за секс на јавно место мислам дека е 400 евра.

Поќе ти се исплаќа да изнајмиш соба во хотел отколку вака да ризикваш ама ти си знајш

500 за возачка (250 ако платиш за 8 дена)
ако немаш 18 години, забрана од 2 години за полагање
за секс на јавно место мислам дека е 400 евра.

Поќе ти се исплаќа да изнајмиш соба во хотел отколку вака да ризикваш ама ти си знајш

друго е брат нема да се нафане на хотел :D :D
вака централно цаклучување пуштање вебасто и си работеш хахах

Него некој ако дознае дали е кодиран или не нека ме цитира ќе прочитам

клучевите ти се кодирани, имаш инфо од прва рака:) и немој со крадење на колата, ќе го кошта татко ти еден кош пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom