Има некој искуство со масло од црн кумин?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека не ти смета и мене не ми смета и немаме никави симптоми, ама тоа не значи дека е добро тој си се таложи низ крвните садови постепено и проблемите ги дава понатаму во животот.Nc, nisto ne pravam, ne mi smeta, odlicni mi se i srceto i pritisokot, samo teram sportski zivot, trcanje, vozenje tocak, plivanje i pijam aloe vera sok i magnezium vnesuvam so godini. Kaj mene cela familija imame pokacen holesterol, 100% sum sigurna deka e genetski. Ama na luge so poveke pokacen holesterol osven aloe vera im preporacuvaat vo ishranata da ima riba (Omega 3) i lesnici, orevi, bademi, jatkasti raboti...![]()
Na sekoja benzinska od Makpetrol imas, 100 denari eЗнам дека не ти смета и мене не ми смета и немаме никави симптоми, ама тоа не значи дека е добро тој си се таложи низ крвните садови постепено и проблемите ги дава понатаму во животот.
Инаку за генетиката си во право, кај мене мајками има покачени маснотии во крвта
А каков е тој алое вера сок и кај може да се најде.
татко ми го користеше, тоа е добро да се користи и кога си сосема здравИма некој искуство со масло од црн кумин?
Само магарешки трн.
Батали апчиња.
И како го користеше маслото од црн кумин?татко ми го користеше, тоа е добро да се користи и кога си сосема здрав
И како го користеше маслото од црн кумин?
... најчесто сите се жалат на покачени вредности тригицериди и начин како да ги намалат, ама ете има случаеви кога имаме состојба на ниски вредности на триглицериди!Имам Триглецериди испод долна граница.БТЊ работата е у тоа што барем еднаш дневно јадам месо околу 200г, пијам кафе со шекер, јадам благо, јадам тестенини...У принцип јадам се што ги качува триглецеридите. Холестеролот ми е у граници на нормала отприлика на средина.Совет како да ги качам у граници на нормалаТХЏ
Сакаш да се смениме?Имам Триглецериди испод долна граница.
БТЊ работата е у тоа што барем еднаш дневно јадам месо околу 200г, пијам кафе со шекер, јадам благо, јадам тестенини...
У принцип јадам се што ги качува триглецеридите. Холестеролот ми е у граници на нормала отприлика на средина.
Совет како да ги качам у граници на нормала
ТХЏ