Гледај Hulu и Netflix од Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Ај дека е бесплатно и конечно се најде добар начин да се гледаат содржините на овие страни од Македонија па сега и рекламите ли ви пречат? Како да заработуваат тие страни? Ги имаш скоро сите серии бесплатно да ги гледаш во 720p резолуција, кога сакаш, каде сакаш и по колку сакаш. Никој не те тера тебе со сила да ги користиш, темата е за тие што сакале да ги користат овие сервиси а досега неможеле.
720p на флеш е срање резолуција општо земено флешот е срање во додаток со рекламиве и националната дискриминација ги прави сајтовиве срање и тоа што на доста сајтови не функционира екстензијава ја прави и нејзе срање.
Торент ти е многу подобра варијанта незнам што се палите на глупости.

720p на флеш е срање резолуција општо земено флешот е срање во додаток со рекламиве и националната дискриминација ги прави сајтовиве срање и тоа што на доста сајтови не функционира екстензијава ја прави и нејзе срање.
Торент ти многу подобра варијанта незнам што се палите на глупости.

Добро. Ве тера некој сосила да ја користите екстензијата и овие сервиси? Значи како што кажав претходно ова е тема за оние што сакаа да ги користат сервисите од Македонија а досега неможеа. Плус, ако некогаш недај боже се укинат торентите, каде ќе ги гледаме сериите?

Добро. Ве тера некој сосила да ја користите екстензијата и овие сервиси? Значи како што кажав претходно ова е тема за оние што сакаа да ги користат сервисите од Македонија а досега неможеа. Плус, ако некогаш недај боже се укинат торентите, каде ќе ги гледаме сериите?
Па никој не ме тера али се нервирам кога некој нешто претставува како да вреди... мислам 720p flash :eek:, hulu, netflix..WTF?
Кога сакам можам да гледам што ќе ми прдне во 30 пати подобра резолуција на full hd tv (нешто што е правено за тоа а не мало компјутерско екранче очи да ми отечат во патетичен формат flash) и ќе го гледам без ниту една реклама. Тие што досега неможеа да ги користат сервисите верувај прашање само е на време кога пак нема да можат да ги користат. Не е до сервисот или екстензијата туку до нив е!
Торентите не се плаши нема да исчезнат може само да бидат заменети со нешто друго.

www.1channel.ch
Работе перфекно и не требе прокси. Само АдБлок и сите филмове и серии со сите епизоди у добар квалитет за стрииминг.

www.1channel.ch
Работе перфекно и не требе прокси. Само АдБлок и сите филмове и серии со сите епизоди у добар квалитет за стрииминг.
Заебано е што кај многу филмови ако нема путлокер или соксшер линкови, другите често не функционираат... Иначе добар предлог, јас ова го користам кога не ми се симнува торент.

(y)

Заебано е што кај многу филмови ако нема путлокер или соксшер линкови, другите често не функционираат... Иначе добар предлог, јас ова го користам кога не ми се симнува торент.

(y)

У комбинација со Интернет Доунлоад Менаџер е супер работа. Да речеме другите сецкат, ама со ИДМ се симнуват брзо, и за 3-4 минути го симнеш, и гледаш. Ако ептен ми се ареса филм, терам го на фулл ХД од торенти за колекцијата шо си ја праам. Оти ако ме ареса филм, сигурно ќе го гледам оште еднаш.
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 19:14 ---
http://www.free-tv-video-online.me/

Оште еден проект, ама е понесреден од 1ченл...

http://www.solarmovie.so/
Овај дури има и ХД линкове од филмове, само требе да се регистрира човек.

Најубавото нешто на стриминго е, шо не се чека за симнувајне како од торент, и може непланирано да си гледаш филмче илил серија.

адонов работи. проверено.
од преска глеам серии.
фала многу.

www.1channel.ch
Дај бе доста ширите ерес, I would rather kill myself than to watch this shit, лелееееј колку е само лошо еј каква е оваа слика и звук ме вративте во далечните 90-ти коа филмовите беа вакви :pos:

Дај бе доста ширите ерес, I would rather kill myself than to watch this shit, лелееееј колку е само лошо еј каква е оваа слика и звук ме вративте во далечните 90-ти коа филмовите беа вакви :pos:

Детешки маабети. Демек I'm too refined for this picture quality, my wallet is too small for my 100 dollar bills, and my dick is so fuckin' huge that women die while riding it.

Ако прааме маабет, реалнио светниз човечкото има највисока резолуција, човечкио мозок е најмоќната графичка карта, и не требе да се гледа ништо шо е испод тија стандарди.

Детешки маабети. Демек I'm too refined for this picture quality, my wallet is too small for my 100 dollar bills, and my dick is so fuckin' huge that women die while riding it.

Ако прааме маабет, реалнио светниз човечкото има највисока резолуција, човечкио мозок е најмоќната графичка карта, и не требе да се гледа ништо шо е испод тија стандарди.
Како си ме погодил со новчаников значи...направен е за амерички долари и овие нашиве пари а посебно еврата стварно не ги собира многу се широки и штрчат :LOL:
Инаку друже ме врати у детство со резолуцијава искрено ти кажувам а и за новчаникот :pos::ROFLMAO:

Како си ме погодил со новчаников значи...направен е за амерички долари и овие нашиве пари а посебно еврата стварно не ги собира многу се широки и штрчат :LOL:
Инаку друже ме врати у детство со резолуцијава искрено ти кажувам а и за новчаникот :pos::ROFLMAO:
Офф топик:
За еврата, ќе ги превиткаш на половина и ке ги ставеш вертикално, со превитканата половина надоле. Треба ли да ти сликам за да ти покажам, да му се невиде. Не си работил со евра доволно, па да знаеш такви тенкости за складирајне зелени евреји у портофел...

Он топик: Некои човеци са немале и телевизор за време на детството, па са биле среќни со на комшиите црно-белата рапава снимка за 2 саата у дено.
За мене е идеално да не симнувам, да не бришам, да не пишам, туку да кликнам, и да гледам. Не ми се дреме по торенти за да најдам епизода, па да ја симнам, па да ја архивирам... И најчесто повеќето серии са срање и не заслужуват хард диск место. Пред 10 години, ако најдеш филм на дивикс беше екстра... Денеска, сите се праате демек очите ќе ви истечат ак глаате нормална снимка шо не е ха де ма де, екс264 хај компрешн рејт... Демек.... :)

Фајќат те гоодиинте Лукии..

Напред одаме. На тие брзини и на 3 клика оддалечаност блуреј филм, не чини пиксели да бројаш. Никој не изиграва mr.goody-two-shoes, стандардо е тај веќе. 17 и 19 инче веќе не прозиведуват, плус ак сакаш на телевизоро да си приклучаш.. одамна харддисковите не се 40 гига, обична конфигурација ти продават со 1 тера, теман работа за место да зафаќат, а торентите ти се исти, исто време одзимат како search-о на билокој споменан сајт од погоре.

А повеќето серии дали се срање и дали вредат е дискутабилно. Имат скапи продукции, актерите од филмовите пак се враќат на серии.. квалитет, издржани сценарија, тип топ. Кажи ми квалитетен филм од 2012, имаш 5 on-going серии подобри од него. А иначе да, ми истечуват очите, терајки го протагонисто низ коцките... :)

Каснаш Лукии..

Њот, мој човек, да се расправам со тебе, нема да се расправам.
Терабајтите ги имам. Не са они проблем.
Инчовето исто ги имам. И они не са проблем. И тава со Фулл ХД...
Јас на телевизор закачуваах у далечната 2006та година. Бифор ит вас куул, шо викат децата....

Јас сакам коа кликнам, да не чекам да се симнува и да го гледам. Јас кликам и гледам. Оти сам мрза.
Мислам, личен избор.... А да каснам, сигорно не каснам... Вија каснете со торентите. Стриминго е иднината. Гугл веќе почнаа со Фајбр... за 80 долара на месец....

Њот, мој човек, да се расправам со тебе, нема да се расправам.
Терабајтите ги имам. Не са они проблем.
Инчовето исто ги имам. И они не са проблем. И тава со Фулл ХД...
Јас на телевизор закачуваах у далечната 2006та година. Бифор ит вас куул, шо викат децата....

Јас сакам коа кликнам, да не чекам да се симнува и да го гледам. Јас кликам и гледам. Оти сам мрза.
Мислам, личен избор.... А да каснам, сигорно не каснам... Вија каснете со торентите. Стриминго е иднината. Гугл веќе почнаа со Фајбр... за 80 долара на месец....
Офф топик за еврата: не ја бива таа твојта идеја зашо ја губат свежоста ја сакам да бидат не свиткани ко нови ;)
Он топик: Тебе ти треба брз интернет Лаки додека јас кликнам на торентот филмот е веќе симнат. Побрзо ми е симнувањето него ли пренесувањето од компјутер на хард диск за да го гледам на ТВ, касниш Лаки касниш.. :(
Сеа веќе не го ни префрлувам на хард диск туку преку wifi го врзувам телевизорот и компјутерот и го гледам на ТВ директно од компјутер се заштедуваат 7-8 минути :D

Офф топик за еврата: не ја бива таа твојта идеја зашо ја губат свежоста ја сакам да бидат не свиткани ко нови ;)
Он топик: Тебе ти треба брз интернет Лаки додека јас кликнам на торентот филмот е веќе симнат. Побрзо ми е симнувањето него ли пренесувањето од компјутер на хард диск за да го гледам на ТВ, касниш Лаки касниш.. :(

Ајде сега, шом сакате да се објаснуваме, ќе се објаснуваме.
За ти да симнуваш толку брзо, некој требе да аплоадира. Или да има ного сиидери. Повеќето странски тракери имат одреден шејпинг. Дават да симнуваш, ама и правопропорционално и да аплоадираш. Ако не, нема пакети за тебе. А прибидејќи повеќето интернет врски са АДСЛ у Македонија, аплоадо го минимизират, заради веб 2.0 дек шо се консумира содржини. Таков е самио протокол. Најбрзите врски са до 20-30 МБит у македонија. Нешто шо у бугарија го има од 2003та/2004та....
А добар хард диск со ССД кеш/ или 32мб Кеш запишува ного побрзо отколко 54мбит или 100мбит конекција у најдобар случај..... Ако не се земат у предвид ного од ситемските прекини заради логичките партиции... Ама ајде, вија сте напредни, јас сам заостананио оти сакам да Стриимвам и консумирам содржини дирекно, без да ги симнувам...

А за еврата... мрзе ме да ставам слика, излеват исто така свежи и затегнани иако са прекинани насреди...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom