Гледај Hulu и Netflix од Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Локација
Струмица
Не сум сигурен дали може да постирам вакво нешто но сепак мислам дека треба да го споделам ова па ако модераторите и админите сметаат дека се прекршуваат некои права нека ја избришат темата.

Сите знаете дека Американските онлајн сервиси hulu.com и netflix.com се достапни само во САД и неможе да се пристапи кон нивните содржини од Македонија ниту од било која друга држава што не е во склоп на САД.

Со Hola Unblocker тоа повеќе не важи. Ова е всушност екстензија која работи на Google Chrome и Mozilla Firefox. Екстензијата ги отклучува споменатите сајтови плус и некои други и можете слободно да ги гледате содржините на нив без разлика што не се наоѓате во САД.

006dbec119e54751887ebde.png

Екстензијата можете да ја симнете од официјалната страна на линкот погоре, а на следното видео може да погледнете како се инсталира екстензијата и како работи. Значи ова е испробано од мене и работи 100% ви гарантирам!

ПС: За ова дознав од веб порталот it.com.mk но неможев да го најдам линкот до статијата па затоа вака споделувам.

IEXB0r5.jpg

прокси со дозвола да гледа се и ветува дека ќе остане бесплатно и без реклами без да нагласи од кај ќе му доаѓа приходот за одржување на проксито. Seems legit.

IEXB0r5.jpg

прокси со дозвола да гледа се и ветува дека ќе остане бесплатно и без реклами без да нагласи од кај ќе му доаѓа приходот за одржување на проксито. Seems legit.

уфф тамн да го инсталирам... Лајф сејвер :)

Џабе ви е и прокси, за три дена ќе ви кажат дека ве откриле. Јас гледав со прокси, па после три дена ме открија.
<--- Noob :oops:
Едит: Користев и заштита да не ја откријат прокси адресата, ама пак, џабе беше. Три дена детска радост. :)

IEXB0r5.jpg

уфф тамн да го инсталирам... Лајф сејвер :)
-.-
90% од адоните шо ги имате на хром/фајрфокс им имате даено вакви дозволи

Мој е текстот на IT.com.mk. Инаку, некој од членовите горе што спомна за чување на информациите... чек http://hola.org/faq.html#security.
А за прокси, ако планираш секој втор ден да бараш нови, океј е. :)

-.-
90% од адоните шо ги имате на хром/фајрфокс им имате даено вакви дозволи

неам адони... барем не колку што јас знам

Офф: не ми стаса нотификација дека си ме цитирал ќе ве тужам цел форум

Џабе ви е и прокси, за три дена ќе ви кажат дека ве откриле. Јас гледав со прокси, па после три дена ме открија.
<--- Noob :oops:
Едит: Користев и заштита да не ја откријат прокси адресата, ама пак, џабе беше. Три дена детска радост. :)

А како тогаш јас ја користам екстензијава повеќе од 1 недела?

А како тогаш јас ја користам екстензијава повеќе од 1 недела?
Не знам, не сум користел екстензии. Имаше една финта претходно, ама не работи веќе, не ти требаа ни екстензии, ни ништо, се правеше нешто на браусерите ама не ми текнува, побарај на гугл, ама не работи веќе ни тоа.
А ако добро се сеќавам, сериите мислам дека ги гледав во 480 пиксели, ама не сум сигурен, а плус реклами имаше на секои 5-8 минути.

И шо има на овие сајтови да се глеа што инаку не би можело да се глеа??? :confused:

Не знам, не сум користен екстензии. Имаше една финта претходно, ама не работи веќе, не ти требаа ни екстензии, ни ништо, се правеше нешто на браусерите ама не ми текнува, побарај на гугл, ама не работи веќе ни тоа.
А ако добро се сеќавам, сериите мислам дека ги гледав во 480 пиксели, ама не сум сигурен, а плус реклами имаше на секои 5-8 минути.

тоа што си го правел на браузерите претпоставувам дека е мењање на прокси и со тоа што после 3 дена престанало да работи тоа прокси ти не си бил во можност да го користиш.. финтата сеуште постои само треба да си ставиш америчко прокси

тоа што си го правел на браузерите претпоставувам дека е мењање на прокси и со тоа што после 3 дена престанало да работи тоа прокси ти не си бил во можност да го користиш.. финтата сеуште постои само треба да си ставиш америчко прокси
Дај бе кажете ми зошто? Шо глеате толку интересно на сајтовиве?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom