Спортска опрема (информации, размена, купување продавање)

• Креатор на темата Креатор на темата Makarov's Lead
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Да не знае некој каде можам да набавам рукавици за ММА по разумна цена видов на pride mk ама таму некако скапи ми се чинеа над 3000 ден нешто ако знаете испод пишете :D

Прашај во продавници на Runners и Orka мислам дека таму можеш да најдеш појефтини.

Да не знае некој каде можам да набавам рукавици за ММА по разумна цена видов на pride mk ама таму некако скапи ми се чинеа над 3000 ден нешто ако знаете испод пишете :D
Прашај во продавници на Runners и Orka мислам дека таму можеш да најдеш појефтини.
Имаш поевтини и во Pride, ама знаеш дека квалитетот си кошта, јас ги видов тие во Runners ама не ги бива за ништо, само боја ќе ти пуштаат и ќе ти се усмрди раката, а и не знам колку ќе ти траат.

Види во Мастер спорт, имаше поефтини ама каков квалитет не знам.

Имаш поевтини и во Pride, ама знаеш дека квалитетот си кошта, јас ги видов тие во Runners ама не ги бива за ништо, само боја ќе ти пуштаат и ќе ти се усмрди раката, а и не знам колку ќе ти траат.

па видов во pride сеа добри се квалитетни али се над 3 иљадарки... :/

Јас имам гледано во ГТЦ доле во Лото ама за цената не ми текнува баш

Темава ќе биде пренаменета како генерална дискусија со цел вие колеги кои имате потреба да купите некоја спортска опрема(ракавици,фокусери,кимоно,опрема за вежбање, скии бла бла итн).
Дда не се отвараат на секое нови теми кој ќе траат само неколку постови и потоа да барате од персоналот на кајгана да ги средува тие теми, вака има полесен начин.
користете ја темава како генерална дискусија каде ќе размените информации за локација на продавниците каде ја има таа опрема која вас ви треба, ако има некој да размени опрема или па да продава опрема итн.
Ова е со цел да биде многу полесно да се снајдете вие драги колеги, и да ни се намали работата на нас
поздрав и почнете со дискусија

ја се мачам да најдам мма шорцеви негде до 1000 ден и мајчки со слики или натписи од боречки вештини ама да бидат евтини негде 300-500 ако има на пазариве некоја тезга или продавница што не ја знаеме дека во pride е прескапо за мој стандарди :(

Иди прашај таму кај што би ти ја ставале,али јас мислам дека ке ти смета.

Сакам да ве прашам дали ќе ми смета протезата (фиксна) и нема да можам да си ставам штитник за уста за време на тренинг или борби?

http://www.predatornutrition.com/blog/wp-content/uploads/2012/03/mouth-guard-blue.jpg

Нема да можеш, шансите се големи секој пат кога ќе го ставиш е да ја одлепиш протезата од забите. Тој лепак што го користат не е толку силен. Најверојатно ќе ја одлепиш кога ќе загризаш, а да не зборам ако собереш неколку удари.

Нема да можеш, шансите се големи секој пат кога ќе го ставиш е да ги ја одлепиш протезата од забите. Тој лепак што го користат не е толку силен. Најверојатно ќе ја одлепиш кога ќе загризаш, а да не зборам ако собереш неколку удари.
У право е , коа ке те здрват еднаш ти отиде лепакот. Али ако си светски првак и газиш се пред себе цепај. Хаха

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom