Куку Леле со концерт во Скопје, клуб Колосеум - 2.3.2013

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
На втори март 2013, со почеток од 00:00 часот, Куку Леле ќе одржат концерт во зимскиот клуб Колосеум и се претпоставува дека ова ќе го одбележи нивното враќање на музичката сцена.

Настанот на фејсбук

За повеќе информации, ќе си почекаме. :)

Одма немам отидено на концерт ако сум слободен од работа одаааааааааааааам :vozbud: ова не се пропушта :pipi:

sto kje pee? 5 nivni pesmi.po 2 pati i posle eks ju kje mu udri i vrska nemat od peenje plus.
Кои бе 5 песни, отвори по Ју-Туб, Куку Леле имаат баш доста голем репертоар на песни. Не ова настап на Панки, туку на групата.
На крај краева, ако не ти чини - не оди.

Кога пишувам на јутјуб Куку леле, ми излегува ЕМ СИ Стојан!
Треба да пуштав смс до Иван ИСцелител да прашам што е работата!

:pos:

Ај молам и мене да ме просветлите, кои песни ги ма Куку леле, освен „Стамбол сосе Бардовци (кој глуп наслов), „Кучка неверна“ И „Јави се“?

Не сакам да ви расипувам филм, ама јас попрво би отишла на концерт на Драган каранфиловски Бојс, отколку на Куку леле.

Панки свати дека не се живеј од ограбување банкомати со виљушка, а на Роберт Саздов стално му требаат пари. Башка шо тој таму фигурира исто ко микрофон, го има, ама можи и без него да помини.

Како и да е, да се надеваме дека ќе напрат уште некое хитче.

Кога пишувам на јутјуб Куку леле, ми излегува ЕМ СИ Стојан!
Треба да пуштав смс до Иван ИСцелител да прашам што е работата!

:pos:

Ај молам и мене да ме просветлите, кои песни ги ма Куку леле, освен „Стамбол сосе Бардовци (кој глуп наслов), „Кучка неверна“ И „Јави се“?

Не сакам да ви расипувам филм, ама јас попрво би отишла на концерт на Драган каранфиловски Бојс, отколку на Куку леле.

Па и Бојс си има евергрин песни, што.
Не велам дека ја прават најквалитетната музика на светов, ама не може да кажете дека немаат песни. Во 90тите секоја песна им беше хит. Може да се деси и да не отидам, ама добро е, бар ќе се врати малце свежина, дека сега моментално ни цвета естрадата нели...
И еве ти одговор на болдираното:

;)

sto kje pee? 5 nivni pesmi.po 2 pati i posle eks ju kje mu udri i vrska nemat od peenje plus.

Немој да ме смееш бе другар. Кои 5 песни. А, да и мене ме интересира колку години имаш (ако не е тајна). Иначе не мислам дека ќе дадам пари за џабе, ќе биде интересно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom