Колку чини поправка на WiFi за iPhone 3G?

• Креатор на темата Креатор на темата Famosito
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 јули 2012
Мислења
106
Поени од реакции
62
Локација
Штип
Како што гласи и самиот наслов колку чини поправка на wifi-то на ајфон 3г ? Доколку некој знае нека пише

Како што гласи и самиот наслов колку чини поправка на wifi-то на ајфон 3г ? Доколку некој знае нека пише
Што му е на WiFi-то? Можеби може да се среди со наша помош, објасни го проблемот...

Обично е посивено и чипот е отиден
не се поправа а и телефонот веќе не вреди

Ќе ми пратат еден ајфон од Австрија па wifi-то не му работело па затоа прашав некој од вас да не знае

Нема да ти се исплати да го поправаш. Негде 1.000 и нешто ќе те фати поправката.

Пред 2 год јас плаќав 2000 за овој проблем , сега незнам

Некој добар сервис да ми препорача ?

Мобико, Мобилшоп, Мегамобил...А лоши искуства сум имал со 2 сервиси за мобилни...доле во Беверли кај паркингот што е и Алфа мобил.

Se poprava jas licno sam si go popraviv na 3gs za srekja imav drug 3gs za delovi ja zameniv wi fi antenata i gotovo.
Mozebi e samo konektorot(konektor6) ispadnat ke vidis vo klipot ako ne e togas mora nova wi fi antena.
Anteni za Wi FI imas na ebay za 5 dollari a ako se osekjas spremen eve ti link kako.
http://www.youtube.com/watch?v=qZF9noPiiw4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom