Колку чини поправка на WiFi за iPhone 3G?

• Креатор на темата Креатор на темата Famosito
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 јули 2012
Мислења
106
Поени од реакции
62
Локација
Штип
Како што гласи и самиот наслов колку чини поправка на wifi-то на ајфон 3г ? Доколку некој знае нека пише

Како што гласи и самиот наслов колку чини поправка на wifi-то на ајфон 3г ? Доколку некој знае нека пише
Што му е на WiFi-то? Можеби може да се среди со наша помош, објасни го проблемот...

Обично е посивено и чипот е отиден
не се поправа а и телефонот веќе не вреди

Ќе ми пратат еден ајфон од Австрија па wifi-то не му работело па затоа прашав некој од вас да не знае

Нема да ти се исплати да го поправаш. Негде 1.000 и нешто ќе те фати поправката.

Пред 2 год јас плаќав 2000 за овој проблем , сега незнам

Некој добар сервис да ми препорача ?

Мобико, Мобилшоп, Мегамобил...А лоши искуства сум имал со 2 сервиси за мобилни...доле во Беверли кај паркингот што е и Алфа мобил.

Se poprava jas licno sam si go popraviv na 3gs za srekja imav drug 3gs za delovi ja zameniv wi fi antenata i gotovo.
Mozebi e samo konektorot(konektor6) ispadnat ke vidis vo klipot ako ne e togas mora nova wi fi antena.
Anteni za Wi FI imas na ebay za 5 dollari a ako se osekjas spremen eve ti link kako.
http://www.youtube.com/watch?v=qZF9noPiiw4

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom