Поблажено е да се дава, отколку да се прима

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ти дадам одговорам, дали ќе ти го промени животот?
Дали ќе се сменат твоите потреби и сваќања?
Чукни ја главата во зид и размисли.....сам требе да дојдеш до одговорот.
Ни Исус нема да ти помогне да дојдеш до одговорот
Ако веруваш дека Исус воскреснал - ти плукаш и се фекализираш по Исус кој јас го знам и почитувам

Ако веруваш дека Исус воскреснал - ти плукаш и се фекализираш по Исус кој јас го знам и почитувам

А каде ти е свеста, па менуваш изјави на секоја минута....

Накратко си го живеам животот по мои потреби и сфаќања а не дали со тоа ќе ми се налути некое невидливо битие

Заебано е кога некое Его ќе дојде на власт, а не знае што зборувало предходното Его...

Поблажено е да се дава, отколку да се прима.
Го рекол ова Исус (кој и да е тој Исус) или не го рекол?
Лаже Павле или не лаже? Му става зборови на Исус во уста?
Православни, католици, протестанти, дајте став... еден се изјасни, дајте поеќе размисли да расчистуваме малку по малку во врска со Павлета.

Ајде, заземајте страни и објаснувајте...

Јас сум поскап брат...нози треба да ми миеш за да фаќам врски.
А бе еден куп рисјани нудат разни услуги кај “газдата“ за разни цени, на една моја познаничка еден поп и побарал секс за здравје на домашните !! некој ракија, некој евра.... а бе да не беше исус еден куп христијани ќе останаа без секс, пари и алкохол

А бе еден куп рисјани нудат разни услуги кај “газдата“ за разни цени, на една моја познаничка еден поп и побарал секс за здравје на домашните !! некој ракија, некој евра.... а бе да не беше исус еден куп христијани ќе останаа без секс, пари и алкохол
Добро што Ти се освести па не требе да правиш услуги....:pos:

Добро што Ти се освести па не требе да правиш услуги....:pos:
Јас не се освестив, тоа допрва треба да го направат верниците, јас сум роден со сознание дека сум слободен и без обврски да подмитувам некој за после смртта да имам криља

Јас не се освестив, тоа допрва треба да го направат верниците, јас сум роден со сознание дека сум слободен и без обврски да подмитувам некој за после смртта да имам криља
нема потреба да ја чекаш смртта за да имаш криља...

Tesla
Јас знам дека гравитацијата му е наклонета на сето она што треба да летa и мојата намера не е да направам летaла, туку на човекот да му ја вратам свеста за неговите крилjа...

Tesla
Јас знам дека гравитацијата му е наклонета на сето она што треба да летa и мојата намера не е да направам летaла, туку на човекот да му ја вратам свеста за неговите крилjа...

знам за ова, проект пегаз во чест на паганскиот крилат коњ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom