Семејство од Скопје нашло парче стакло во леб

• Креатор на темата Креатор на темата khz777
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас најдов штраф долг 4-5 сантиметри,па ме немаше на кајгана

Може не е до фирмата, и зависи како е лебот спакуван, има леб од жито вардар што опаковката не го покрива цел леб и остава 1/4 да е надвор од опаковката, и кога идат пензионерите си го пофаќаат кој леб е по свеж и по мек и тој го зимаат, а со тие раци фаќаат се и сешто, а може се нашол некој петарда човек и лупнал срча, не дека ги нема такви заболени, се е можно. А може и до фирмата да е...

А брат ми во леб нашол влакна и дали е од муда или од путка или од главата поима немам,можеби фурнаџии правеле нешто во трета смена со колега и колешка или нешто друго :sick::facepalm:

ќути можело да стаат стаклена волна. Ма да ќе се поистоветеше со симит погача ама јбг.

Прибидејќи секој втор стана пекар со производство во визба :eek:

Не се сеЌирајте, битно месото ќе го мелат пред вас (без разлика шо ќе е 400+ килото)...Ова е за имунитет, а канцерогеното пченкарно брашно од комшилак и слични работи е за развивање добрососедски односи и слободна трговија.

Моја претпоставка е дека се истепале пекарите искршиле таму маси џамови столови и некое стакло летнало во тестото по грешка јбг.

Брашното што ќе им се истури од вреќата го собираат од подот. Ова ми има кажувано еден братучед кој малку време има работено во пекара. Ми вика да знаеш како се прави лебот никогаш нема да го пробаш. Секакво ѓубре има е сега на кој што му се погоди. Една комшика има најдено цигаре.
А ова пак. :eek:
540190_3994335850251_838257402_n.jpg

zosto se cudete ako nekoj resi da gi sudi ??? pa so dovolno dobar advokat mozes da zemes nekoja para be .... ako se naprave procenka ... ako ima + onoj koj go nasol stakloto/strafot/vlaknoto/najlonot i + za advokatot i ako firmata za leb ima dobar kapital togas mislam deka moze da bide uspesno .... osven ako firmata ne drzi nekoj minister :) hahaha

За 20ден. да не сакале дијамант да најдат?:D
многу смешно ха ха ха да умреш од смеење..........not :cautious:
па ајде според тебе колку треба да е лебот??? 50 ден, 100 ден??? колку ај.................поглупав коментар не ме сретнал

многу смешно ха ха ха да умреш од смеење..........not :cautious:
па ајде според тебе колку треба да е лебот??? 50 ден, 100 ден??? колку ај.................поглупав коментар не ме сретнал

:facepalm:
Заебанција е....коментарот.

Misc-FuckOff.jpg

Брашното што ќе им се истури од вреќата го собираат од подот. Ова ми има кажувано еден братучед кој малку време има работено во пекара. Ми вика да знаеш како се прави лебот никогаш нема да го пробаш. Секакво ѓубре има е сега на кој што му се погоди. Една комшика има најдено цигаре.
А ова пак. :eek:
Прегледај го приврзокот 56789

Teк да знаеш па брашното како се прави... Ај бе уживај,ја ти кажувам дека у фабрика нема многу многу педантерија,на вечер може по 1000 леба треба тој работник да извади и му скурчува и све се дешава..е сега не е оправдано не викам дека е,ама тоа е до газдите. Така да јади си ич да не ти чуе,ако мислиш на се како се прави и од што,гладен ќе си останеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom