Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
извинете но вечер ке морам да ви откажам. Ми се случија непредвидливи работи, добро е што не дознав 5 за 8.

се надевам ке надокнадам друг пат.

поздрав и убаво поминете си....

Заинтересиран е некој за сабота од 20 до кај 23/00 часот на кафе/сокче поред кеј. Требаше минатиот викенд ама ми излегоа некои работи и еве ова во извинување на мојата неодговорност сакам да организирам ново излагање.

Башка треба да го частам пиво Мистичен, Ејсид и Кртот треба да напраат некој муабет хахаха... а да и Кртот и должи на супермодераторката ајс кафе :)

алооо се бараат пациенти за во сабота! :)

ајде мрно, викет, мистик пријавувајте се. Мрно и Викет денеска беа кај мене на работа и разговарав со мрно дека сака да организираме едно искачање... :)

Има време до сабота..не можам уше сеа 100% да кажам ама ке се потрудам да дојдам...

За во сабота нема да можам, ми се најавија гости. Но, може утре.

кхм.. утре ке е ова со Пинк. Појкето луге нема да можат да дојдат. Ако не или петок или недела :toe:

За сигурно ќе ви кажам во петок!:helou:
Замисли Некрофилија во живо ќе правиме муабет,мислиш ќе се зачукаме?:vozbud:

RealGirL напиша:
За сигурно ќе ви кажам во петок!:helou:
Замисли Некрофилија во живо ќе правиме муабет,мислиш ќе се зачукаме?:vozbud:
зошто? :icon_eek:

Ја ке ве двојам ако дојде до тепачка

Мене ми одговара и во петок. И си го чекам ајс-кафето да си знаете.:vozbud:

чеј прво да видиме кој ден, утре нема шанси. значи останува или петок или недела. Евентално да го исклучиме мистичен - ама па јас највеке поради него ја организирав. Ако не тогаш останува за сабота :toe:

уствари како сакате вие. Ајт да се собереме барем едно 7-8 души и ке решиме мене ми одговара и петок и сабота и недела. Сакам да се дружам со некој или нешто викендов... :)

Koj saka so mene da dojde vo petok vo Exit na karaoke so Toni Mihajlovski:)))i na edno pivo:)

Ani4ka напиша:
Koj saka so mene da dojde vo petok vo Exit na karaoke so Toni Mihajlovski:)))i na edno pivo:)
абе сеа ние се собираме во кафич или кафе-ресторан. а не на журки и такви работи, сакаме асални муабети да си напраиме, да се почастиме - мирно да си поминеме и сето тоа. :smir:

п.с. башка ако има слободни женски јас и мрно у коалиција ке дудламе :)

Jas sakam da doam da vidam sho lugje ste (osven krt i Nekrofilijamember.php?u=4816 niv gi znam vishe), a jas sum sloboden site denovi osven petok :cheeky1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom