NHL Hockey 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата ADP
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде шампион ?

• Вкупно гласачи
    27
Сепак на крај 1-3 за Питсбург.

Епа нервоза кога губиш против ривалот , на почетокот на мечот јадовме 2 гола , влеговме во игра со голот на капитенот Жиру се до крајот на мечот , но не успеавме да израмниме . Прв меч , почетокот е , ми се допаѓаше Бризгалов на голот , одбрани неколку шутеви , треба по тимски да играме , а ни фали и Бриере .

Утре пак играме во 18-30 против Буфало Сабрес за 1 победа оваа сезона .

Чикаго го торпедираше Лос Анџелес со 2-5 , и Отава победи 1-4 против Винипег Џетс на гости .

Каде сте бе :D

Немав многу време поради испитите , па не сум пишувал на темава, а очекував повеќе од вас (n)

До сега мојата Филаделфија разочараа , Хартнел е повреден , Бриере се врати . Мајк Кнубле нов играч на Фила .

Тампа изгледа доста добро годинава , вечерва/утре неколку интересни мечеви :)

a17j9h.png

2eweanr.png

Колку кола ке се играат во регуларниот дел од сезонава во НХЛ?

Kje se igraat 48 kola , posle ke ima Play Off.
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 21:04 ---
Inaku , vcera , GOLEMA POBEDA na PHILADELPHIA FLYERS protiv Pittsburgh Penguins so 5:6 .

Prvata tretina pocnaa mnogu losho , primivme 2 gola na pocetokot na mecot so Niskanen i Malkin , no se vrativme so golovite na Grossman i Simmonds . Posle gi resi Voracek ;) , isto taka i Giroux kapitenot odigraa mnogu dobro .

Eve kako e sostojbata do ovoj moment :

29fpax3.png

b3u7mr.png

А на Питсбург јакине ги силуваат дома ...

Boston - Chicago финале се поблиску .
Глупите фаворити Питсбург после двојното силување дома 0-3 и 1-6 , синоќа на најболниот можен начи изгубија во гости , по 2 погодени стативи :pos: , им го збрцаа пред крајот на продолжението . Малкин играл , Крозби играл. Чао бамбино 3-0.

Бостон - Питсбург 4-0
Чикаго - Л.А 4-1

Во големото финале Чикаго - Бостон.
Па , да уживаме и нека тепа подобриот.

Феноменално финале . Серијата моментално е израмнета 2-2 .
Вечер во 2 по полноќ се игра петтата утакмица , домаќин Чикаго.

И онака нема ништо спорт за гледање веќе , може да се префрлите накратко на ова , нема да зажалите.

3-2 за момците од ветровитиот град. Во финалево сум за нив, само ќе ми биде криво за Јагр :(

Кое играчиште е тој Јагр :cuc: . Каква интелегенција поседува , може до 50 години да игра и да асистира само.

Ќе има мајсторка мислам , нема да даде Бостон да изгуби следната , башка и заслужува серијата да оди во 7 меча со оглед на изедначеноста на мечевите.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom