Потпис

• Креатор на темата Креатор на темата HoLfElDeR
  • Време на започнување Време на започнување
По некој си бон-тон,правилно било само првата буква од името и цело презиме.
Јас на личната карта обратно се имам потпишано, па кога ја добив и се фалев насекаде сите ме искараа за тоа. :(

Kaков линк, ако мислиш некој контакт, немам такво чудо, мислам дека и воопшто нема бидејќи беше строго против такви работи.
Вака поопширно некако, а накратко http://www.pf.ukim.edu.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=606
Офф топик.
Ако она си ја е пишала биографијата, нека земе нека си запале дипломата. Факултето со волку просек, магистратурата со волку просек, Докторато со онолку просек. Живи глупости на тркалца. :facepalm:

Шо не ставила оти е солидна 36-38Д, коа веќе интелектуалните атрибути си ги квантифицира. Нека ги квантифицира и овија другите, природните. :icon_mrgr:

По некој си бон-тон,правилно било само првата буква од името и цело презиме.
Јас на личната карта обратно се имам потпишано, па кога ја добив и се фалев насекаде сите ме искараа за тоа. :(

Ти е гајле и јас на личната се имам името со прва буква од презимето а на возачката имам чкртаница во пасошот којзнае што имам :pos:

Офф топик.
Ако она си ја е пишала биографијата, нека земе нека си запале дипломата. Факултето со волку просек, магистратурата со волку просек, Докторато со онолку просек. Живи глупости на тркалца. :facepalm:

Шо не ставила оти е солидна 36-38Д, коа веќе интелектуалните атрибути си ги квантифицира. Нека ги квантифицира и овија другите, природните. :icon_mrgr:
Не че да се природни :D Туку дај баталтете муабет на темава, ако ми предава нешто во иднина, и ако ме разбери овде, ме турна во неповрат :(

За обезбедување на поповолни услови за понатамошното студирање на turvior муабетите за дотичната се избришани :)
Продолжуваме на темата :)

Секогаш исто само треба....арно ја си го пишувам целосно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom