divine напиша:Гижо напиша:ја највеќе ја сакам :lol: штета за тие што не сте ја запознале
![]()
![]()
Fraeriste edno! :wink:
абе, самото тоа -фраериште- кога ке го кажеш ме тера да те сакам :lol: , а башка што си прекрасна личност
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
divine напиша:Гижо напиша:ја највеќе ја сакам :lol: штета за тие што не сте ја запознале
![]()
![]()
Fraeriste edno! :wink:
Ете колку е среќна што се изјаснив конечно! Чекав толку долго, за да видам колку ќе се затрчаат да кажат и ШТО ќе кажат!divine напиша:Мутава моја се искажа конечно а? Редно беше ... убав муабет сврти затоа ќе ти простам што чекаше толку време ... а срцето ... неможам да искажам колкаво ми еееее![]()
:wink: *********
Не ми беше мачење тоа што го постирав, не знам зошто мислиш такаГижо напиша:Fortune се намачи толкав текст да пишуваш за да кажеш дека ја сакаш највеќеја истиот ефект го имав со една реченица
![]()
![]()
![]()
FortunE напиша:Не ми беше мачење тоа што го постирав, не знам зошто мислиш такаНе може да го има истиот ефект, затоа што има разлика меѓу мојата и твојата љубов кон неа
![]()
Фала, пријатно![]()
Гижо напиша:FortunE напиша:Не ми беше мачење тоа што го постирав, не знам зошто мислиш такаНе може да го има истиот ефект, затоа што има разлика меѓу мојата и твојата љубов кон неа
![]()
Фала, пријатно![]()
:lol: :lol: :lol: :lol: добро ма не се љути :lol: