Samsung Galaxy S III или iPhone 5?

• Креатор на темата Креатор на темата Prilep4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 ноември 2012
Мислења
96
Поени од реакции
90
Локација
Прилеп
Кој од овие 2 телефони е подобар ??? И кои се предностите на едниот и на другиот телефон и нивните " маани " ...

Кој од овие 2 телефони е подобар ??? И кои се предностите на едниот и на другиот телефон и нивните " маани " ...

Тој што повеќе ти одговара и/или тој со кој знаеш да ракуваш.

Абе сакав Ihone5 ама го нема во ОНЕ па затоа сакав да споредам малку со самсунгов :)
И по што би ги споредил ти вака, според твое експертско мислење?

Златен т-мобајл... оди си таму и терај, посекако ќе ти треба unlock за да ти работи на вип/оне од кај и да го земеш

Оди во некој салон, стави ги еден до друг и види кој ти одговара повеќе.Мене и5 ми е како играчка за мали деца и старци кога ги споредив еден до друг.

И по што би ги споредил ти вака, според твое експертско мислење?
Човек да не можи ништо да праша ... Не мора да одговараш ако не сакаш .. Ако знаев ќе кажев то шо знам за ова и немаше ич да прашувам ...

Златен т-мобајл... оди си таму и терај, посекако ќе ти треба unlock за да ти работи на вип/оне од кај и да го земеш

Абе ваму сме 6-7 години во ОНЕ ... 4-5 броеви во група сме и на поени земаме ... јас моите и од татко ми ќе ги искористам (тој многу прави) и ќе го земам за малку пари ...

Шо се пецкаш бе одма, убаво ти поставив прашање. Ако немаш одговор не мора одма да се дуеш.

Насловов на темава можи да се смени и во samsung-galaxy-s3-или-iphone-4/4с/5

Има и forever unlock да се купи ;)

S3 ако ме прашуваш мене!

Ниеден! Чувај пари за С4... И Ал... Дај бе друже не кењај у секоја тема против Епл, научивме сите дека си хејтер аман!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom