- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 4
Ајде ајде.....се пипкавте....остајте вие само бакнежи имало.
без заебанција, почнавме онака али видовме дека не иде... немало никакви емоции, а да не збориме за друго...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде ајде.....се пипкавте....остајте вие само бакнежи имало.
невестата знај дека сте биле во врска?![]()
невестата знај дека сте биле во врска?![]()
Во црковна венчавка т.е. пред бога, кумот и кумата се духовните родители на зетот.
Па сеа ти ако си религиозна, види како би му дошло доа.
Попот може и да каже дека за 2-3 илјадарки ќе ја отпее врската ваша мината и ќе биде како никогаш ништо да немало.
Безвезе е такво нешто да се категоризира како грев.
знам шо мислиш и у право си... ама работата е тоа шо тоа никад не ни значело, било ај да кажам детска глупост, ептен сме добри другари и шо се вика не се ни сеќаваме на тоа...
и сеа наравно криво ми е дека тоа се десило пошо ме ограничува
ете конечно некој да ме сфати....
и ја мислам дека нема врска тоа... ипак деца сме биле...
ја разбирам да имало нешто повеќе, нели као се*сот е грев ама за едно лапање проблем се напраи и на форумов![]()
Ич не прифаќај тогаш. Сешто може да се случи, или кажете и претходно на невестата па одлучете заедно, или ич не се нафаќај. Сега и ако попот вика дека не е во ред, и ако сте по правилата на црквите, тогаш пак не треба да прифатиш.jok...
Кажи си ја оче наш во тебе едно 15-16 пати и сврти едно 4-5 круга низ црквата и ќе ти го прости гревот.
Објасни ми го ова те молам ???? И кажи ми дали мирисаше попот на алкохол ?заканете му се на попот дека ќе одите во друга црква ако не ве пушти па ќе видиш тогашјас кога имав 16 год попот ми бараше возачка за да крстам дете (пред тоа бев кум на свадбата никој ништо не ми рече) решени бевме да бараме друга црква и одма се премисли
![]()