Каролина за Пелистерка 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
http://off.net.mk/net-roulette/galerii/tviterkalendar-2013
Еве многу подобра сесија и девојките изгледаат топ, не се нападни со своето позирање, едноставни и природни
одлична работа. Добра е и сторијата зад овој волонтерски календар на "Борка".
Какви добри модели иаме, не морале баш Каролина ама нивни избор, нивни проблем.

одлична работа. Добра е и сторијата зад овој волонтерски календар на "Борка".
Какви добри модели иаме, не морале баш Каролина ама нивни избор, нивни проблем.
Не е нивни избор, избор на е Жаре Бербер, он е вработен таму како лице за односи со јавност

Догодина Благородна Дулиќ и Јагнула Куновска...тогаш можеби овие што критикуват ќе бидат задоволни(олицетворение на женственоста и убавината):):):):):):)

Прекрасна фотосесија и прекрасен модел... Ни мене Каролина не ми е нешто омилена, ама растура на сликиве... Пелистерка ЅВЕРОВИ... Ајде наредна година Тамара Тодевска :D

DIJAMANTE ич да не ви чуе кој што рекол за каленадров со Каролина! Јас никогаш не би се сликала за пари, ама јас не сум ни пеачка. Како што знаеш, јас ич не сум фан на Каролина, ама со оваа фотосесија не измислила топла вода, ниту пак ја открила Америка. Ако не ми се допаѓаат нејзините песни, тогаш нема да купам цеде, нема да купувам календар, ниту, пак, ќе појдам на нејзин концерт, ама го задржувам правото да си промрчам кога ќе ми биде досадно. :icon_lol:

Едноставно е: една приватна фирма сакала да направи каленадр со Каролина. Договорот го потпишуваат девете договорени страни, значи ако ви се свиѓат убо, ак не ви се свиѓат пак убо.

Со здравје и само за убаво да си ги троши парите, не направила ништо лошо.

Сликање за календарот на Пелистерка е уште еден во низата на потези кои одговараат само за мега ѕвезда од калибарот на едната и единствена Каролина. Воедно календарот не е на продажба, испечатен е во само неколку примероци.

А за дел од мислењата, ми се згади, толку ли не сте задоволни знаете на што мислам, па да кажувате на форум вакви вулгарности :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom