Карактерот на лугето низ градовите во МК

• Креатор на темата Креатор на темата Evo XII
  • Време на започнување Време на започнување
Ти требело Месокастро за зет да се токмиш, дека за Варошанкине постоет (најверојатно неточни) муабети оту мамелеџивки биле.

Ренди, те пуљам вака за фиљан чоек ми стојш, сигурно појќе знајш одмене, па си реков да те опитам. Ми имет речено денешниве Варошанки се тро помодерни момичиња и биле големи оршупки. Не дека е за вервење, ама знајш Варошанине се чешит љуѓе, знает и прави да бидат.
А дека се к`не, си знам. :)

Ренди, те пуљам вака за фиљан чоек ми стојш, сигурно појќе знајш одмене, па си реков да те опитам. Ми имет речено денешниве Варошанки се тро помодерни момичиња и биле големи оршупки. Не дека е за вервење, ама знајш Варошанине се чешит љуѓе, знает и прави да бидат.
А дека се к`не, си знам. :)

Елбете pearl, елбете. Варошанки не се за којгоде, треит да знајш да ја припитомиш зш иначе нагла ќе ти се качит со ѓурултии, куќата панаѓур ќе ти ја напрјт. Ама аљази од пусти ишчав чомлек да пробет се лакомет по нив. И после ко еден дограмаџија шо го знам ќе дојдет до дерече да речет ексик нека е и да се попишманет. Варошанки се значит строго само за одбрани ергени, а не за нетокму параспури.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom