ATP 250 & 500 | најава на турнири |

Статус
Затворена за нови мислења.
И официјално , Рафаел Надал против Дел Бонис би требало да игра денеска околу 22 часот по македонско време. :)

ATP Rotterdam

Nieminen - Goffin 6-0 6-0 :facepalm:

Полека полека губам надеж во детево . А и не е така млад да му се дава шанса дека нешто посебно ќе напредува.
Тешко дека со интелегенција само ќе успее да направи некој драстичен напредок во кариерата.

story_bike2.jpg
:vozbud:

ATP Rotterdam

Nieminen - Goffin 6-0 6-0 :facepalm:

Полека полека губам надеж во детево . А и не е така млад да му се дава шанса дека нешто посебно ќе напредува.
Тешко дека со интелегенција само ќе успее да направи некој драстичен напредок во кариерата.

Алоо бе, како не беше роден во времето на Хитлер, ќе го депортираа и него, одма ќе го проценеше Хитлер дека е печен за таму :D

Не, без зезање, од Ниеминен... срамота е, дури поголема од глупоста што ја направи против Троицки...

Дефинитивно јас ќе му земев еден гем барем на ваква супер брза подлога на Ниеминен.

Дефинитивно јас ќе му земев еден гем барем на ваква супер брза подлога на Ниеминен.

Без претерување сега.... :) Дали би му зел поен е прашање, доколку тој се запне да не ти даде поен, истото важи и за секој друг професионалец... нема теорија значи.. :D

Без претерување сега.... :) Дали би му зел поен е прашање, доколку тој се запне да не ти даде поен, истото важи и за секој друг професионалец... нема теорија значи.. :D
Да не се запнам јас па да не му дадам ни поен.. :D

Јас па ко видов прво си реков дали малио ќе можи да изненади, ко тој ептен го јадел. И Ниеминен на прво гледање немиен го прочитав. :D

Ќе му лупне барем еден ас :) Со изненадување почна денов во Ротердам , Бацингер - Сепи 6/3 , 6/4

Добро е , поминало веќе изненадувањето во денот. Дека имам пишано Гаске да го меле Троицки над 4.5 гема разлика :pos: Да не предаде само пак Србчето.​

Ова Багдатис колку е нестабилен значи. 6-0 го зема првиот сет за 20тина минути, и вториот го губи во тајбрејк

Ова Багдатис колку е нестабилен значи. 6-0 го зема првиот сет за 20тина минути, и вториот го губи во тајбрејк

Тоа го имам приметено на многу натпревари , во повеќето случаеви тие што го добиваат убедливо првиот сет после го губат мечот ,дали доаѓа до опуштање кај тенисерот што води или е нешто друго , но се случува многу пати, поготово на челенџерите а и на дуелите меѓу играчи под топ10.

Овој Гулбис да имаше нешто повеќе во главата, до сега ќе беше во топ 10 тенисери.
Ама тиквар голем е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom