Абе па и тебе па што ти реков да пишуваш, ми одзимаш време само. Теее морало реферати да се пишуваат![]()
Filozof ti pa so moze da ocekuvas od nego

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе па и тебе па што ти реков да пишуваш, ми одзимаш време само. Теее морало реферати да се пишуваат![]()
Епа вака...
Прв пат на трибина: Тетекс играше против Напредок
Првпат запалено пиротехничко средство: 2008 у БеоградуЗвезда-Рад, дефинитивно, незаборавно чуство ми има останато!
Најдобро гостување:
Кожуф-МЗТ
Фени-МЗТ
Најдобро навивање: Тетекс-Тиквеш
МЗТ-Работнички
Се сменија времињатаultras.87 порано беше редовност шамарањето на трибина, сега веќе нема такви работи, мада добро би дошле особено на некои дерби дуели кај што има индијанци
Се сменија доста работи од порано, како што реков порано беше жива реткост некој помал да биде на запад, мада воглавно причината беше друга не дека имале страв од тие кои што оделе. Кога одев во осмо одделение на запад, моите ме тераа парите во чорап да ги кријам, пошто се дешаваше некој постар културно да те "изрекетира" на трибинаНормално тогаш си копиљ, си имаш некои стереотипи од медиумиве дека си меѓу убијци таму
![]()
А браќа сме ?Се сменија времињатаа баш у незгодно време станав редовен,у преминот од дисциплината во шминкерајот
Види ги сеа децава(не дека јас сум некој стар)комбинации праат,мењаат членски за да влезат,копираат карти,препродаваат реквизити за 50 денари ќар и што уште не.Ја порано не сум ни помислувал да препродадам маица,да не отидам дома со засипнат глас,да не кренам раце или шал кога треба,порано знам Мачка коа ке викнеше руките горе,за пола секунда сите со исправени раце,сите се тресеа да не јадат шамари,сеа да ги молиш да кренат раце,ако кренат 5 секунди максимум и толку е
Ти не си ми брат бе,бегај таму не си ми побарал да пишам за мојата приказнаА браќа сме ?![]()
Брату па ти ја знам приказната беТи не си ми брат бе,бегај таму не си ми побарал да пишам за мојата приказна![]()
ај ај,да не ја расипуваме темава,добри мислења имаБрату па ти ја знам приказната беЗатоа иначе ќе побарав..