CSPromod BETA 1.10

• Креатор на темата Креатор на темата beto10
  • Време на започнување Време на започнување

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Значи се работи за НОВА верзија на про модот која е далеку подобра од предходните но секако сеуште е Бета верзија така да има сеуште грешки и недостадоци.
За сега играта е бесплатна , за да ја играте оваа верзија на CSP мора да имате стим и да ги следите инструкциите од официјалната страна .

Искрено мене играта ми се допаѓа бидејќи како што знаат поупатените легендарната CS 1.6 верзија полека се заменува со CS:GO која не е баш омилена меѓу играчите.
Инсталацијата е едноставна , доколку некој има некаков проблем или прашање во врска со инсталацијата или играта слободно пишете.
Коментари,импресии~ Come on :)

Играва е слободна на стим или?

Ова ќе биде замена на CS 1.6 што ми е многу криво што не се игра повеќе сите се префрлија на CS:GO(срање).

Ова ќе биде замена на CS 1.6 што ми е многу криво што не се игра повеќе сите се префрлија на CS:GO(срање).
Оваа и е наменета да биде замена на 1.6, а не GO. 1.6 има една гејмплеј механика, Source друга, GO сосема трета, така да сите игри се различни меѓу себе. Promod уште од старт беше обид да ги префрли 1.6 играчите на Source енџинот и да им овозможи да уживаат во подобра графика. Source и GO играчите воопшто немаат потреба од неа пошто нејќат да се навраќаат на 1.6 механиката.

Зошто ми се појавува Engine Error 106? Симнав SDK 2007, инсталирав CS Promod v1.10 во Steamapps/sourcemods и го добивам овај Error после Loading :/

Зошто ми се појавува Engine Error 106? Симнав SDK 2007, инсталирав CS Promod v1.10 во Steamapps/sourcemods и го добивам овај Error после Loading :/
Пиши го проблемот на гугл провери што може да биде.
Инаку одкако ја инсталираш првиот пат првото вклучување е заебано , јас неможев да се вклучам на сервер едно 10тина пати. Ми заглавуваше на лоадингот.

Пиши го проблемот на гугл провери што може да биде.
Инаку одкако ја инсталираш првиот пат првото вклучување е заебано , јас неможев да се вклучам на сервер едно 10тина пати. Ми заглавуваше на лоадингот.

Го има проблемот на FAQ - CSPromod, али Failed with error 114 e, а мојот е 106 па не би требало истиот проблем да е, пресимнав GCF фајловите и пак неќе да старта, после Loading само се крашнува. Успат дане треба оригинална копија од CS:Source да има?

Го има проблемот на FAQ - CSPromod, али Failed with error 114 e, а мојот е 106 па не би требало истиот проблем да е, пресимнав GCF фајловите и пак неќе да старта, после Loading само се крашнува. Успат дане треба оригинална копија од CS:Source да има?
Можеби оригинална копија од "TeamFortress 2" исто и оваа е слободна за играње , јас ја имам спуштено и неа , незнам дали е до тоа , но има веројатност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom