Изработка на велосипед за 4 лица

• Креатор на темата Креатор на темата dare1
  • Време на започнување Време на започнување
ауф, вакво нешто возев во Лидо Ди Јесоло, Италија .... супер е тоа, така за низ град, поекономично :) , само штета што живеам во град што не е погоден баш за велосипед ;)....
Кој е тој град во кој живееш ти, што не е погоден за велосипед?

Голем мерак имам на вакво нешто, на ниет бев дури и од Кина да си нарачам ама ептен скапо ми се гледаше, 1000 евра почетна цена. Ако се нафати мајстор кај нас да ги прави спремен сум да дадам 500 евровизиски за едно вакво.

Вака и мене ми беше идејата да го направам од пони велосипеди, како што каза еден погоре член. Е сега не сум сигурен околу преносот тоа со зупчаниците што како ке испадне. А и предните тркала треба да се смислат како да се управуваат најдобро. Па чекам уште мислења и да се надеваме до пролет дека ке го направам.

Лесно е воа за правење би го направил, и би ти нацртал шема, ако не ме мрзеше, волку :) :)

Лесно е воа за правење би го направил, и би ти нацртал шема, ако не ме мрзеше, волку :) :)
Другар јас не се брзам ке се прави ова таму негде март кога ке бидне добро времето но меѓувреме си собирам шеми слики и ред други работи, а кога нема да те мрзи напрај некоја шема па ке падне крукче кога ке се направи. И фала

Секако уште вечерва ќе почнам со цртање на скиците и шемите :) :)

ми треба некоја програма кај ке ставам запчаници и да се поврзани и кога ке ја пуштам програмата да се движат запчаниците. Тоа се ми треба да видам како ке се однесува преносот ели ако знае некој како ке бидне најдобро да се изведе преносот со која големина запчаници нека казува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom