Star Trek Into Darkness

• Креатор на темата Креатор на темата bookfan
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.513
Поени од реакции
2.472
Иако знам дека на многу љубители на Star Trek последниот филм од Абрамс не им се допаѓаше, сепак еве го трајлерот за новиот филм од франшизата на Star Trek:
И да Кајгана ме известија дека е излезен трајлерот. :)
Плус, дали некој забележува дека музиката од Inception, ја ставија и на Prometheus, сега и на Star Trek, и не ми текнува, и на некои други филмови?:eek:

Иако знам дека на многу љубители на Star Trek последниот филм од Абрамс не им се допаѓаше, сепак еве го трајлерот за новиот филм од франшизата на Star Trek:
Плус, дали некој забележува дека музиката од Inception, ја ставија и на Prometheus, сега и на Star Trek, и не ми текнува, и на некои други филмови?:eek:
Повеќе личи на Star Wars одколку на Star Trek.

(n)(n)(n) Ј.Ј.Abrams

Не ми личи на Star Trek ова. Но сепак е само тизер, ќе видиме што ќе откриjат понатаму

Ич не ми личи на серијата,али пошто не ја глеав добар ми изглеа :)

Стар Трек заврши 2001 со Војаџер се ова после него е се, само Стар Трек не.
А како научнофантастичен филм во вселена, можеби ќе биде интересен.

Стар Трек заврши 2001 со Војаџер се ова после него е се, само Стар Трек не.
А како научнофантастичен филм во вселена, можеби ќе биде интересен.
Еnterprise, не беше лоша.

Таа музика најверојатно и не е оригинално од Inception. Тоа сигурно е музика на некое од студијата за филмска музика, како BrandX Music, Two Steps from Hell и сл. и се користат за реклами, трејлери и сл.

Таа музика најверојатно и не е оригинално од Inception. Тоа сигурно е музика на некое од студијата за филмска музика, како BrandX Music, Two Steps from Hell и сл. и се користат за реклами, трејлери и сл.
Не, не е оригиналната, нормално, ама слични се музиките на Prometheus и сега на Star Trek, и на некои други филмови, сега не ми текнува.

Не ми се допаѓа тизеров повеќе е за некој супер херој филм... Ама ај да видиме што е филмот кога ќе излезе предходниот беше ОК.

Јас би сакал филм со посадата од Star Trek: Enterprise :) Е тоа би било awesome :vozbud:
T'Pol.....if you know what I mean :icon_lol:

s3cast24.jpg

Бидете сигурни дека Кумбербат ќе развали. За останатото никогаш не можеш да бидеш сигурен.

Benedict Cumberbatch го видов како негативец?
duh тој е некромансерот во хобитот :)
иначе денеска само што го изледав филмот добар интересен ама сторијата некако ко ништо да не се кажа, сепак во очекување сум на добар филм :)

Амбрамс колку толку е најдоброто нешто што можеше да му се деси на Стар Трек во моментов. Пред него немаше добар филм од франшизата едно 20 години па може и повеќе. Типот го врати авантуристичкото чувство во филмовите што одамна беше потребно да се стори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom