Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Dzish напиша:
Информативно... Околу 7-8.000 евра. Зависи што опрема има на него. Јас искрено би ти препорачал ако земаш да земеш А-класа. Тука некаде се со цената, ама затоа А-класата е царска кола во споредба со Смарт.

Ne ne sakam A klasa.Ova mi prai kejf.Znaci spored dolniot post mpzam da najdam smart za 6-7 iljadi.A retki se vo drzavava i dali se vo prodazba ili toa edno vreme so bingo so gi davaa.?

Купувам Aprilia SR50, Scarabeo 50, Habana 50 или Piaggio liberty 50 од 2003/2004 па навака

Дај бе дечки не знаете за некоја Zastava, Fiat, VW за продавање? :)

Volksi ima mnogu po skopje kaj mene niz naselba sto sedat taka na parking so edno kilo prasina na niv ne se vozat ama celosni se. E sega neznam dali se prodavaat. Ako naslusnam nesto ke slikam i ti prakam sliki. A bas kaj mene ima edna Buba celo vreme ja gledam na isto mesto parkirana ne se vozi. Treba da vidam kojj e sopstvenikot.

Имам едно југце... 55ка од 92ра ... со тоа што пред месец дена е растурено цело... сменето се што може да се смени (вклучувајќи ги и сите делчиња од моторот.. едино серискиот број му е истиот :) ), префарбано, нови предни гуми... плинче.. едино му фали десен ретровизор (така го земав :toe:) и нови навлаки на седишта :).

2000 евра... и твое е. Знам дека звучи многу... али кога ќе го видиш и чуеш како работи.... јасно ќе ти биде :)

(малце оф топик... за А класата... НЕМОЈ да си земал... југово има подобра амортизација од тој трактор!)

Vnuce напиша:
Имам едно југце... 55ка од 92ра ... со тоа што пред месец дена е растурено цело... сменето се што може да се смени (вклучувајќи ги и сите делчиња од моторот.. едино серискиот број му е истиот :) ), префарбано, нови предни гуми... плинче.. едино му фали десен ретровизор (така го земав :toe:) и нови навлаки на седишта :).

2000 евра... и твое е. Знам дека звучи многу... али кога ќе го видиш и чуеш како работи.... јасно ќе ти биде :)

(малце оф топик... за А класата... НЕМОЈ да си земал... југово има подобра амортизација од тој трактор!)

А, јас сум барал многу за мојот Голф...види го мојот Голф за кој барам фиксно 2000 евра па ќе споредуваме :)

Volkswagen напиша:
А, јас сум барал многу за мојот Голф...види го мојот Голф за кој барам фиксно 2000 евра па ќе споредуваме :)

Види го југото мое.. коешто е цели 10 години поново.. па ќе споредуваме :helou:

п.с. Секој пост на којшто ќе добиеш црвено го бришеш!? Или само оние на коишто ќе се исцепаш пошто не си у право? :jaj:

Vnuce напиша:
Види го југото мое.. коешто е цели 10 години поново.. па ќе споредуваме :helou:

п.с. Секој пост на којшто ќе добиеш црвено го бришеш!? Или само оние на коишто ќе се исцепаш пошто не си у право? :jaj:

Ги бришам оние на кој некој се прави многу Smart Ass...без разлика кој е!

Во однос на квалитет неможи да се споредува VW со Yugo, второ, неможиш да судиш за некое возило додека не си го видел и да видиш што се е направено на него. Јас 2000 евра барам и нема да бидам во ќар, 800 евра ќе бидам зијан...а СИГУРЕН сум дека ти нема да бидиш во зијан ако го дадеш 2000 евра Југото.

Volkswagen напиша:
Ги бришам оние на кој некој се прави многу Smart Ass...без разлика кој е!

Во однос на квалитет неможи да се споредува VW со Yugo, второ, неможиш да судиш за некое возило додека не си го видел и да видиш што се е направено на него. Јас 2000 евра барам и нема да бидам во ќар, 800 евра ќе бидам зијан...а СИГУРЕН сум дека ти нема да бидиш во зијан ако го дадеш 2000 евра Југото.
ОК.. повлекувам... се правеше Smart ass... и го избриша... фер :smir:

А.. за цената... не е поентата дали ќе бидам ќар или зијан... битно е дали вреди толку, нели ? :)

Ако идеме со математики... пред месец дена (ко што спомнав) фрлив некои 500-600 евра да го средам ... значи и јас ќе бидам зијан, така? Али тоа не е битно воопшто :)

Ех пеер...кога почнуваш да правиш кола за мерак, НИКОГАШ нема да бидиш ќар...така што...џабе ни е на сите. Ама сите си го вреднуваме трудот и нервите и што не!:smir:

Скапо хоби ни е ова...то е то!

Ајде не се делкајте. Југото можеби е 10 години поново, но лично мене годината ништо не ми значи. (а има такви кои прво за тоа се фаќаат!) Второ... Голфчето на Волкси е така средено (го имам видено, се имам повозено) што југо нема шанса колку сака нека е ново. Е сега да е постар некои 10 години, но повторувам кога би избирал... не се думам ич познавајки го Волкси и неговиот мерак за автомобилите.

Dzish напиша:
Ајде не се делкајте. Југото можеби е 10 години поново, но лично мене годината ништо не ми значи. (а има такви кои прво за тоа се фаќаат!) Второ... Голфчето на Волкси е така средено (го имам видено, се имам повозено) што југо нема шанса колку сака нека е ново. Е сега да е постар некои 10 години, но повторувам кога би избирал... не се думам ич познавајки го Волкси и неговиот мерак за автомобилите.
Не викам не... далеку од тоа... можно е да Голфчето е лудница... Спомна он дека додека не ја видиш колата... вака од фотки... колкав експерт и да си... не можеш да кажеш дали ја бива или не... крај на муабетот. Тука се согласуваме максимално... Може вреди и 5000... не сум го видел во живо ... не знам... И он го нема видено Југото... истиот муабет, нели? :)

А, за годините.... колку повеќе години толку повеќе (шанси за) корозија, нели? Ипак, лим е... како еден пример...

Еве... ќе спуштам 1 евро од тоа што барам, да не се буни Волкси дека иста цена се :P :) :smir:

А сега, се разбравте, па би сакал да продлжите со огласување, ценкање и сл.
ОК?

Он топик:

Фиат Пунто, 1994 1.1 3 врати
Рено Меган 5 врати, 1998 1.6
Голф 3 1994 1.6

Ако има заинтересирани, контактирајте ме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom