- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.441
- Поени од реакции
- 26.738
Сецесија како предуслов за обединување.Федерализација и сецесија. Главните предуслови. Архе на сите услови - балканизацијата.
За тоа, второто изгледа![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сецесија како предуслов за обединување.Федерализација и сецесија. Главните предуслови. Архе на сите услови - балканизацијата.
За тоа, второто изгледа![]()
Сецесија како предуслов за обединување.Навидум противречно, но ако ја видиме поголемата слика, логично. И многу германски.
Ама не гледам место за Британија во приказната, изгледа ќе се менува и ЕУ.
I da sakate nema da ve primat ,a koga razbravte deka nemate sansi sega ja vrtite plocata na drugata strana ,ama zaboravate deka ne se cita od drzga strana plocata![]()
Под услов ЕУ да ни гарантира минимална плата 500 евра и да расне со пораст на трошоци на живот и потрошувачка кошницаПроблемот е што дечките кои си играт политика не знаат кога да се повлечат за да дојдат оние кои можат да го најдат излезот. На Македонија и треба експертска влада и македонските милионери и милијардери. .
Под услов ЕУ да ни гарантира минимална плата 500 евра и да расне со пораст на трошоци на живот и потрошувачка кошница![]()
Нас никој не ни не прашува дали сакаме да влеземе или не
I da sakate nema da ve primat ,a koga razbravte deka nemate sansi sega ja vrtite plocata na drugata strana ,ama zaboravate deka ne se cita od drzga strana plocata![]()
a kade si ti vo prikaskata?!