Го симнал албанското знаме од Домот на културата во Тетово

Статус
Затворена за нови мислења.
Јас колку што знам арнаут значи неверник и е име што им го дале турците на шошониве.

Немојте да почнете веднаш со вашите постови против МВР и владата, затоа што смешни станувате веќе. Што ви се тие криви?
Не биле криви, не, дедо ми покоен е крив.
Ма само јајцување за нив!

Не биле криви, не, дедо ми покоен е крив.
Ма само јајцување за нив!
Кој им даде државјанство на Албанците? Ај врати си ја меморијата. ;)
Како да реагираат МВР и владата според тебе? Недемократски, па да им се пушти цела Европа и Америка?

Како да реагираат МВР и владата според тебе? Недемократски, па да им се пушти цела Европа и Америка?
Najubavo e site da klekneme na kolena i da im lizeme gzovite po primerot na gujo btw i tvojov

Шо трескаш зелени жити се.

Зборот/името Арнаут сепак има некакво Англо-Саксонско потекло ........... е сега зашто Албанците се нарекувани од Турците Арнаути, а нивната држава Албанија Арнавутлук(Arnavutluk) немам појма ............ сепак Англо-Саксонското јазично подрачје(јазична фамилија) нема никаква врска со Албанскиот јазик(кој е изолиран/сам јазик), а пак Турскиот јазик спаѓа во Турската јазична фамилија т.е. во Турано-Татарската(или Алтајска) јазична фамилија !

Да не си ја наследил од твојот тато *домот*????

Македонија е земја и секоја би се почувствувал дома,доколку себе си си се смета за македонец или е роден тука.Мене ми е дома ова затоа што сум роден овде и ја сакам оваа држава.
А таквите кои што веат албански знамиња во туѓа држава и провоцираат на билокаков начин,читај грозоморни убиства,тепање на стари лицан,мали деца,веење знамиња,палење на македонското знаме,се се тоа ви го попуштаат

Ова ти е исто како да го поканиш комшијата,а тој да ти влезе со калливи чевли во домот.

Ај врати си ја меморијата му вика ко она да го преживеала тоа и сега кажува искуства како било. Марш ма, играј ластик на улица не се филмај. Порасни па коментирај и доста читаш Шител.

он топик: има реакции од "нашите" за ова?

Зборот/името Арнаут сепак има некакво Англо-Саксонско потекло ........... е сега зашто Албанците се нарекувани од Турците Арнаути, а нивната држава Албанија Арнавутлук(Arnavutluk) немам појма ............ сепак Англо-Саксонското јазично подрачје(јазична фамилија) нема никаква врска со Албанскиот јазик(кој е изолиран/сам јазик), а пак Турскиот јазик спаѓа во Турската јазична фамилија т.е. во Турано-Татарската(или Алтајска) јазична фамилија !

Арнаут = powerful eagle (germansko zna;ewe)
Shqiperia= земја на орели
Shqipe = orel

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom