Божино
4815162342
Joseph Gordon Levitt и Michael Fassbender. Се повеќе и повеќе созреваат во улогите, посебно вториов во Shame 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала Богу дека не може никој да го земе неговото место, човекот е легенда и мене лично ми е омилен актер.Мене никој не може да ми го замени Пачино...НИКОЈ!
Мене никој не може да ми го замени Пачино...НИКОЈ!
Ја погоди сликата каде што не се гледа ниту еден од квалитетитеКомбинација на лепота, шарм, харизма, и талент.
Ана Кендрик
![]()
Девојкава има некаков шмек, некаква посебна харизма. Не е класична холивудска убавица ала Енџи, ама ти го привлекува вниманието со секоја сцена. Онака, cute and funny and smart. Можеби е до мене, а можеби е што совршено се соживува со секоја улога. Барем во филмовите кои сум ги гледал, Up in the Air и 50/ 50, каде ми остави впечаток и покрај тоа што улогите и` беа споредни и вообичаени. Тука Io Sono би рекол дека ќе и` треба некое време да се испере од Twilight, и тоа можеби е точно, ама точно е и дека има време да се докажува се` повеќе.
Dakota Fanning
Најголем flop дефинитивно и е Twilight. Го немам гледано филмот и незнам како глуми во него, али со самото тоа што има глумено во Twilight лично за мене ќе има црна дамка во кариерата.
Тотално се согласувам, лани растури во сите филмови во кои се појави, но не можам да ја бројам во темава, баш да е клинка, не е. Иако е откритие.Мислам дека Jessica Chastain ќе стане една од најзапамтените актерки во Холивуд баш затоа што го има оној шмек на ѕвездите од шеесетите.
Се мислев дали да ја ставам во темана, сепак 30+ има, како што видов кои други беа ставени, во годиште е тука некаде плус 2-3 години.Тотално се согласувам, лани растури во сите филмови во кои се појави, но не можам да ја бројам во темава, баш да е клинка, не е. Иако е откритие.