Devojkava mislam deka e od edno selo ili moze da se kazi naselba koja se naoga do Negotino btw mozebi nemate slusnato no kolku sto znam jas ima dobro kariera bidejki ja imase i na Fashion TV ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kako prvo taa ne e glupaca kako vtoro toj sto ja znae ja znae ne mora nepotrebni luge i teski glupaci kako vas pa i da ja znaat napret cece se nadevam ke pobedisОвие глупачиве ви ги праќаме таму во Бугарија, а вие ги правите ѕвезди.
Има таква девојка во Велики Брат во Бугарија, за што велат дека е од Македонија.
kako prvo taa ne e glupaca kako vtoro toj sto ja znae ja znae ne mora nepotrebni luge i teski glupaci kako vas pa i da ja znaat napret cece se nadevam ke pobedis
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 22:41 ---
![]()
Цеце ти си? Отвори профил со име тина само за да ми докажиш дека не си глупа?kako prvo taa ne e glupaca kako vtoro toj sto ja znae ja znae ne mora nepotrebni luge i teski glupaci kako vas pa i da ja znaat napret cece se nadevam ke pobedis![]()