SIM картичка од 3 Sweden

• Креатор на темата Креатор на темата su
  • Време на започнување Време на започнување

su

Член од
31 октомври 2005
Мислења
189
Поени од реакции
4
zdravo, molam za mala pomos. mi treba karticka od svedskiot operator 3 istata ne mora da bide aktivna.

јас имам .. 3000 денари

• Ми се допаѓа
Reactions: su
од италјанска не ти треба? види оти, и италјанска и шведската ти се USIM... ак сакаш да ти ја пратам пиши у ПП
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 18:14 ---
zdravo, molam za mala pomos. mi treba karticka od svedskiot operator 3 istata ne mora da bide aktivna.

Ако ти е да активираш ајфон, нема да можиш со 3 картичката, т.е ако веќе од тој што си го зедол има поминато една година тогаш за некоја сума од 200,300 круни ќе го откодираат ( барем така е со теленор ама мислам со сите е така) а за картичка ако не ти се брза можам да ти земам ако сакаш ќе се договориме)

Ако ти е да активираш ајфон, нема да можиш со 3 картичката, т.е ако веќе од тој што си го зедол има поминато една година тогаш за некоја сума од 200,300 круни ќе го откодираат ( барем така е со теленор ама мислам со сите е така) а за картичка ако не ти се брза можам да ти земам ако сакаш ќе се договориме)

Шведски од 150 евра па нагоре е да се декодира. Софтверски. И после е неверлок.

za dekodiranje iphone mi e. za da mozam da go kupam kodot od operatorot treba da cekam da istece dogovorot( mart 2014) a od drug operator ne moze bidejki x-sim treba da go procita kodot od toj operator na koj e zaklucen. ako ima nekoj sim od 3 sweden molam za pp

za dekodiranje iphone mi e. za da mozam da go kupam kodot od operatorot treba da cekam da istece dogovorot( mart 2014) a od drug operator ne moze bidejki x-sim treba da go procita kodot od toj operator na koj e zaklucen. ako ima nekoj sim od 3 sweden molam za pp

Ќе ти пратам код по ПП. Само осигурај се од кој оператор е.

Зошто не кажа дека ти е за декодирање цццц ... декодирам 2000 денари :)

• Ми се допаѓа
Шведски од 150 евра па нагоре е да се декодира. Софтверски. И после е неверлок.

Да да ама после една година пак треба едно 30 тина евра да се плати за де се направи неверлок, а софтверски секаде толку е Шведските компании најспаки се за декодирање не знам зошто.

Продај го и купи си Нексус 4.

• Ми се допаѓа
Да да ама после една година пак треба едно 30 тина евра да се плати за де се направи неверлок, а софтверски секаде толку е Шведските компании најспаки се за декодирање не знам зошто.

Нема врска тоа. Засекогаш ќе ти биде Неврлок. Шведска и Швајцарија се најскапи, а С.А.Д. и Австралија се најефтини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom