Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа Вувеј п30 про ко што викаш беше прогласен за најдобар телефон за 2019.
Автоматски споено мислење:

[QUOTE="Македонеро, post: 8834357, member:

Па што ако е најдобар тоа не менува ништо

Sent from my iPhone using Tapatalk

Вреди ли понудата во Сетек - 40к за Huawei P30 Pro и добиваш со него и Huawei Y6 2019? Но една работа ме нервира, зошто P30 Pro е со 6ГБ РАМ меморија??? Каде има во Македонија P30 Pro со 8ГБ РАМ и 256ГБ РОМ????

Вреди ли понудата во Сетек - 40к за Huawei P30 Pro и добиваш со него и Huawei Y6 2019? Но една работа ме нервира, зошто P30 Pro е со 6ГБ РАМ меморија??? Каде има во Македонија P30 Pro со 8ГБ РАМ и 256ГБ РОМ????

Нигде.

8/128

За 39к за Вувеј П30 про се шегуваш ли????? [emoji47] Па за тие пари -/+ подобро со понова генерација сгс 10+

Sent from my iPad using Tapatalk

Поздрав дечки, се мислам кој да го одберам помеѓу Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30 Pro и Samsung Galaxy S10 Lite. Што би препорачале вие, кој во која карактеристика е подобар?

Поздрав дечки, се мислам кој да го одберам помеѓу Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30 Pro и Samsung Galaxy S10 Lite. Што би препорачале вие, кој во која карактеристика е подобар?

Ако имаш пари земи си Хуавеј П30 Про. Во скоро сите(90%) карактеристики е подобар од овие 2, и overall е најдобар телефон. Подобра камера, поголем зум, waterproof, dustproof, поголема ROM меморија, подобар процесор, super quick charge. Единствена предност на С10 Лајт е што е понов модел, што користи понов андроид и што има поголема expandable memory(ама кај ке најдеш во Македонија :D). Не знам, размисли си ти, ама ако веќе бираш меѓу овие три, бирај си помеѓу П30 Про и С10 Лајт. Разликата меѓу П30 Про и С10 Лајт е 100 евра, така да ако имаш пари земи си го, пак одлучи си сам, ти си знаеш.

Е сега јас имам едно прашање:

Huawei P30 Pro vs OnePlus 7T Pro

Кој е подобар? Нека пише некој кој се разбира повеќе.

Препорака за добар телефон до 30000 ?
Битна ми е добра камера, и меморија секако.
Поздрав

Препорака за телефон до 20к?

Препорака за телефон до 20к?

Автоматски споено мислење:

S10 lite софтвер, дисплеј, камера со GCAM. P30 Pro изработка подобра, премиум филинг. S10 Lite е пластичен. Исто S10 Lite ќе биде подолго поддржан софтверски. Брзина тука негде, батерија тука негде.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom