Сајт на годината 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.318
Поени од реакции
34.734
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Момци и девојки,

Гласањето за најдобрите Македонски веб сајтови започна. Гласањето ќе трае до 10 декември. Одберете ги Вашите 3 омилени сајтови по категории и гласајте за нив (доделувајќи им по 2, 6 или 10 бодови). Во финалниот избор ќе влезат 5-те сајтови со најмногу гласови од сите категории. Гласовите ќе бидат објавени на 13 декември.

Минатата година, Кајгана форум беше прогласен за најдобар форум во Македонија, а Kajgana.com за најиновативен сајт. Ви благодариме на сите, затоа што без вас, немаше да го постигнеме тоа.

Оваа година, нема да се гласа за најдобар форум (кхм, кхм, знаете зошто :)), но Кајгана е номинирана во категориите за:

- Најдобар сајт;
- Најдобар сајт според дизајн;
- Најдобар забавен сајт;
- Најиновативен сајт;
- Најдобар мобилен сајт (m.kajgana.com);

ГЛАСАЊЕ

Гласајте за вашите фаворити :)

Јас не знам зошто нема гласање за најдобар форум, ама ај да ги средиме у другиве категории :)

неќам да се фалам али гласав од два маила :cool:

Да бидам искрен од порталиве само оффнет го отворам. Може да се гласа за два? :)

Да бидам искрен од порталиве само оффнет го отворам. Може да се гласа за два? :)
Може да се гласа за 3 најдобри во секоја категорија. Слично како на Евросонг, даваш 2, 6 и 10 поени :)

Ако е како Евросонг и ако има 10 поени тогаш пак ќе победи Марија Шерифович (Фемина)

Може е глупо прашањево, ама како се гласа?
само линкови наредени од страните...
Најдолу пишува „Пријави се за гласање“ и има поле во кое ја впишуваш е-mail адресата.
На адресата ти пристигнува линкот кој те води на страницата за гласање :)

Може е глупо прашањево, ама како се гласа?
само линкови наредени од страните...
Ќе одиш најздоле, имаш поле во кое треба да оставиш меил, а на меилот ќе ти испратат повратен линк, преку кој ќе ти се отвори опцијата за гласање за секоја категорија посебно. :)
п.с. Acid ме превари со објаснување :D

Курир. Пекрасен тим, секогаш информативни и крајно објективни. Застануваат зад вистината, правдата и правилната новинарска етика. Не може човек а да не ги обожава! Огромен бел бумбар за нив! Бидете ми поздравени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom