ask.fm & connected2.me

Јас се имам еднаш зафркнено, една ми пишува “може да се запознаеме„ на аск и јас и велам “да„ .
Кога ми даде фб од нејзе на аск се уплашив и од тогаш не ми текнува на некој/а срцина, или “ пиши ми на чат„ да му/и пишам....

:tapp::pos:ДЕЧКООО САКАШ ДА СЕ ДРУЖИМЕЕ ? :D :D

Контрадикторност или така ми се чини? :P

(n)

Ејјј незнам што е проблемот ама мене асков не ми го чита, не сака да се отвори страницата аск.фм и ништо поврзано со овој сајт (фала му на Господ)...сеа и да сакам (а не сакам) неможам пак да имам профил на ова чудо!!

(n)

Ејјј незнам што е проблемот ама мене асков не ми го чита, не сака да се отвори страницата аск.фм и ништо поврзано со овој сајт (фала му на Господ)...сеа и да сакам (а не сакам) неможам пак да имам профил на ова чудо!!
Поарно затебе немој да се замараш ич....

Поарно затебе немој да се замараш ич....

еве го се отвори да би не се отворило

Donatella Versace дај некој аск од неко чупа/типац шо одговарат на све и свашта да полупаме сеир вечерва :P

Тоа дечишта што имаат тој аск, све сељандурија се....
Немаат основна култура, кај им се родителите Господ само знае...

И ич не ми е жал за некои такви, кои добиваат етикети.... кој им е крив, што на тацна се даваат на фејсбук и аск.....

Се научиле 12 годишни смрдли, опнале дак фејс, штикли од 12 цм, миничи и после крив им е некој, ги вреѓа, етикетира, силува......

Ебате младината

why always you ?!

tumblr_md35hb6IEI1r3ki64.gif

Анонимност. Кој прави со анонимен муабет?
Инаку и двата сајтови се џаболебарење (барем на fb знаеш со кого разговараш)
Еве ти разговор на двајца анонимни.

014205.jpg
obligatory fake and gay

ова ask.fm, никогаш не сум имал а нема ни да имам:гомце:

Тоа дечишта што имаат тој аск, све сељандурија се....
Немаат основна култура, кај им се родителите Господ само знае...

И ич не ми е жал за некои такви, кои добиваат етикети.... кој им е крив, што на тацна се даваат на фејсбук и аск.....

Се научиле 12 годишни смрдли, опнале дак фејс, штикли од 12 цм, миничи и после крив им е некој, ги вреѓа, етикетира, силува и на крај силувачот завршува во затвор заради таквите глупави шмизли.

Ебате младината
си заборавила да додадеш :D
бтв јас ги избришав од пријатели на фејсбук сите што ги рекламираат чудава .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom