Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Poslednata recenica na LMC vo potpisot bas mi se sviga.. jas samo prashuvam..
Samo ja kazav vistinata. Da e ziva sega majka Tereza i da ve vidi kako si diveete niz svetov i na Balkanot bi se otkazala od vas vo vesnik. Inaku slab ti bese obidot za menuvanje tema. Obidi se pak i bidi pouverliv, mozes za promena namesto Miladinovi da go navedes Kuzman Kapidan. Patem ne znaev deka vo germanski zatvori e dozvolen internet ili mozebi si potkupil nekoj strazar.

Samo ja kazav vistinata. Da e ziva sega majka Tereza i da ve vidi kako si diveete niz svetov i na Balkanot bi se otkazala od vas vo vesnik. Inaku slab ti bese obidot za menuvanje tema. Obidi se pak i bidi pouverliv, mozes za promena namesto Miladinovi da go navedes Kuzman Kapidan. Patem ne znaev deka vo germanski zatvori e dozvolen internet ili mozebi si potkupil nekoj strazar.

Toa beshe samo tvoja izjava, ne postavi prashanje za da ti odgovaram, jas tebe te prashav neshto no ti dali mi odgovori?

Dardan-ia puno Како се слави знамето во Грција?

Ќе чекаме уште малку за во Грција........
Како што сме чекале и овде некои добри 100 год без можност за прослава со национално знаме, но бидна и тоа..............нели????
Степ бај степ.......

денеска влагам на Бит Пазар,бев у 50-ка автобус и што да видам,за момент помислив дека сум во Приштина или Тирана,ти се плукнам во државата.

Сакам сериозен одговор од Албанските членови на форумов. Дали на ваков начин се прославува знамето во сите земји каде што има Албанско малцинство или само Македонија?

Би ти пратил фотки од кај мои роднини од германија, кои извадиле на прозорец знамиња, но сеедно е...

Ќе чекаме уште малку за во Грција........
Како што сме чекале и овде некои добри 100 год без можност за прослава со национално знаме, но бидна и тоа..............нели????
Степ бај степ.......

За после Грција да ги испоуапси/прогони/убие додека западот ништо не им прави?

Dardan-ia Дали имаше знамиња во училишни дворови, на видливи јавни места, дали албанците во духот на празнувањето цртаа мапи на етничка Албанија во грчките училишта, фрлаа шишиња кон возови и автобуси и тепаа неалбанци во Грција ако ги начекаат во мал број?

денеска влагам на Бит Пазар,бев у 50-ка автобус и што да видам,за момент помислив дека сум во Приштина или Тирана,ти се плукнам во државата.

Ништо страшно, си дознал дека има албанци во Македонија,,,,,,,,,,,,,
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 23:10 ---
За после Грција да ги испоуапси/прогони/убие додека западот ништо не им прави?

Dardan-ia Дали имаше знамиња во училишни дворови, на видливи јавни места, дали албанците во духот на празнувањето цртаа мапи на етничка Албанија во грчките училишта, фрлаа шишиња кон возови и автобуси и тепаа неалбанци во Грција ако ги начекаат во мал број?

Па и овде имаше уапсења, прогони, убивања за знамето, а западот ништо ен правеше, но денеска е друга слика.......
и во Грција ќе се менува сликата........ Само не знам дали вие македонците ќе не подржите и ќе се соедините со нас за истата цел......

Луѓе со мало к**е бараат голема Албанија. А уствари голема во однос на шо? На Црна Гора или на Србија? И шо дека ќе се обедините,ќе се соберите сите голтари во една граница? Мрш ајде Швајцарија па таму обединвајте се

Луѓе со мало к**е бараат голема Албанија. А уствари голема во однос на шо? На Црна Гора или на Србија? И шо дека ќе се обедините,ќе се соберите сите голтари во една граница? Мрш ајде Швајцарија па таму обединвајте се

Параноја.............

Параноја.............
да си го смениш аватаро со некој мерцедес од оние доодените од 86та клапнати шо се во амортизерите. Биди прав шипстер,не си го брукај племето

Тука не се дискутира тука се натпреваруваат кој од кого е поглуп :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom