Пак ме заболе курот![]()
+1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак ме заболе курот![]()
Значи нема албанска куќа во Чашка, тоа да биде јасно, има турци власи и по некој ром се наоѓа. Башка следниот градоначалник на Чашка што ќе дојде е страв и трепет, така да во рацете на ДУИ ни под поим разно нема да биде..
Конфликти има само таму кај што се побројни.Нема да биде пак истиов ? Инаку мислам и дека нема конфликти и проблеми помеѓу Македонците и останатите заедници во Чашка бар немам слушнато за такво.. се чини дека има толеранција во општината.
a da ides malce na ginekolog da te proveratПак ме заболе курот![]()
Нема да биде пак истиов ? Инаку мислам и дека нема конфликти и проблеми помеѓу Македонците и останатите заедници во Чашка бар немам слушнато за такво.. се чини дека има толеранција во општината.
И? Шо? Јаки маденца.Следниот градоначалник што ќе биде, е бивш припадник на волците, и има 8-10 годишно искуство на истокот, да не речам Ирак-Авганистан ( моментално е таму), па сега вие проценете.
И? Шо? Јаки маденца.
Во Чашка има околу 4500 Македонци и 3000 Албанци. Македонците не се релативно, туку апсолутно мнозинство. Колку е наталитетот на Албанците и Македонците во општина Чашка? Кога користите бројки гледајте да бидат точни. На предходниве 2-3 страни има многу неточни бројки.Не е грешка ............ овие информации ги имам прочитано од интернет, за општина Чашка на пр. ОК сеуште Македонците се мнозинство таму да, но само релативно мнозинство, но со оглед на наталитетот кај Албанците ........... знаеме како и во чии раце ќе заврши општината уште некоја година ......... во рацете на Албанците т.е. ДУИ .........![]()
Ме интересира - што оценка добила ученичката?