F
FARANG
Гостин
Ова е идеално за шверц на дрога. Полет во ОХ од езеро до албанија и назад фрли торбите пред слетување. Малку филм знам ама ово је овде балкан.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во струмица немат шанси .. знает дека неможат да добијат градоначалник од Вмро таму сега со ова се спремаат во Охрид да го сменат на ацо
Се работи само за ограничување на дел од езерото и изградба на пристап за хидроавиони, како што има по Канада и Америка каде и нема обичен аеродром, а има големи езера па ги користат хидроавионите за секакви секојдневни потребштини на тие мали градчиња по северот. Ова со Охрид ми се чини за промашај..... Незнам дали ми е точен линков: http://www.ourairports.com/continents/EU/airports.html?show=seaplanekako da se gradi u voda? nema logika. imam vodeni avioni ama tie ne sobiraat mnogu lugje. ama pak ako se raboti za takvi sto ima da se gradi celo ezero ee voda, edino ce treba da go obelezat so svetla za navecer i slicno. interesna ama losa ideja, ne e bezbedno so tolku turisti preku leto da preletuvaat avioni a plus i dosadno e, na pocetok ce bide interesno ama nonstop da ti bucat avioni i stetni gasovi plus sto ce kazat ribite i ziviot svet se zakanuva ako zivat u voda. ja sum za NE gradenje, glupava ideja.
Истото го прашав и јас малку погоре. Веројатно некој тиквар спонзор на портокаловите (знам еден таков) што му се фетиши мали авиони, сега купил од Русија половен хидроавион, ама нема кај да го слета па ќе му направат и аеродром ако треба....Од кај ке идат тие водени авиони да слетат таму? Ретардирано малку. Малку?