Warhammer/Warhammer 40 000

• Креатор на темата Креатор на темата halfelfpaladin
  • Време на започнување Време на започнување
Што армија и дали веќе изигра утакмица или се уште ја собираш?

Ти одговарам тука да не одиме офтопик во Гејминг.

Го имам земено Introductory Set, кој вклучува по неколку Space Marines и Tyranids, како и бои за фарбање на истите. Далеку сум од собирање на армија, така да сеуште немам играно. Не знам ни дали ќе играм, засега ми е интересно да собирам и бојам.

По 9 верзија/едишн и враќањето на првиот примарх по 10.000 години, Робуте Гулиман, денес добиваме нов едишн на Warhammer 40.000 како и втор лојален примарх.

Не верувам да има многу луѓе кои слушнале и/или ги интересира овој универзум и хоби но мораше да го испочитувам најдобриот прамарх (во зависност од периодот вториот најдобар по Дорн), дечкото на мојот аватар - Лион Ел'Џонсон.

adepticon-reveal-lion-eljonson-v0-7ftvw9u4oepa1.png
Kje se iznenadish kolku mnogu lugje ne samo shto gi interesira tuku i go igraat ova kaj nas.
Автоматски споено мислење:

Ти одговарам тука да не одиме офтопик во Гејминг.

Го имам земено Introductory Set, кој вклучува по неколку Space Marines и Tyranids, како и бои за фарбање на истите. Далеку сум од собирање на армија, така да сеуште немам играно. Не знам ни дали ќе играм, засега ми е интересно да собирам и бојам.
Dobredojde vo 41st millennium! Kaj nas ima golemo i aktivno community, a i Discord server, kje ti pratam link za chlenstvo vo PM.

Ах, кога имав време да играм..............

Морам да си ги извадам фигурите од подрум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom